Με επιτυχία και πολύ χορό η Έκθεση Λαϊκής Τέχνης στο δημαρχείο Αμαρουσίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – έκθεση Λαϊκής Τέχνης με τίτλο «Οι δρόμοι της κλωστής στου κόσμου τα γυρίσματα» που διοργάνωσε στο δημαρχείο Αμαρουσίου ο Πολιτιστικός – Καλλιτεχνικός και Κοινωνικός Σύλλογος «Αθηναλίδη» (ΠοΚΚΣΑ).

Στα εγκαίνια της έκθεσης τον θερμό χαιρετισμό του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, μετέφερε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου, Ρένα Χαλιώτη, μαζί με την αμέριστη υποστήριξή του σε πρωτοβουλίες που, όπως ειπώθηκε, προάγουν την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό μας, συγχαίροντας τους διοργανωτές για τη σημαντική έκθεση έργων λαϊκής τέχνης.

Στην εκδήλωση η λαογράφος ερευνήτρια και εκπαιδεύτρια ενηλίκων ΕΚΠΑ Μαίρη Δρίτσα μίλησε για την πορεία ανά τους αιώνες της λαϊκής τέχνης και ο διευθυντής της εταιρείας «Actors in Action», Γεώργιος Καστρούνης, μίλησε με γλαφυρό τρόπο για την αξία της λαϊκής τέχνης.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Αθηνά Πασχαλίδου, παρέδωσε στην κ. Χαλιώτη τιμητική πλακέτα για τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ως ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά του στον πολιτισμό.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης διάνθισε χορευτικά ο Σύλλογος Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» με ένα εξαιρετικό χορευτικό πρόγραμμα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Οργνισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Share