Με επιτυχία το bazaar ενίσχυσης των «Γιατρών χωρίς Σύνορα» στο Μαρούσι

Πλήθος κόσμου στήριξε και ενίσχυσε την φιλανθρωπική έκθεση χειροποίητων δημιουργιών που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου, υπό την αιγίδα του Δήμου, και με σκοπό την ενίσχυση του έργου των «Γιατρών χωρίς Σύνορα».

Ο κόσμος του Αμαρουσίου ανταποκρίθηκε σε αυτό το κάλεσμα που έγινε «για καλό σκοπό» και έδειξε ακόμα μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, παρά τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι πολίτες προσήλθαν μαζικά προκειμένου να ενισχύσουν τις δράσεις και το έργο των «Γιατρών χωρίς Σύνορα», ένα κίνημα, όπως σημείωσε, «από πολλές διαφορετικές γωνιές του πλανήτη που μοιράζονται ένα κοινό όραμα: Να σώζουν ζωές και να ανακουφίζουν τον πόνο των ανθρώπων σε κίνδυνο, παρέχοντας ιατρική φροντίδα σε όσους τη χρειάζονται περισσότερο».

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα προσφέρουν βοήθεια με κριτήριο την ανάγκη, ανεξάρτητα από φυλή, θρησκεία, φύλο ή πολιτικούς δεσμούς και έχουν ως στόχο την ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου αλλά και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τις ανθρωπιστικές κρίσεις που μαίνονται στον πλανήτη.

Share