Το Μαρούσι υποδέχεται τα Χριστούγεννα και ανάβει το δέντρο του παρέα με τη Δέσποινα Βανδή!

Ο Δήμος Αμαρουσίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί την εορταστική περίοδο με πλούσιες εκδηλώσεις και ένα λαμπερό σκηνικό.

Το έναυσμα για την έναρξη των πλούσιων εορταστικών εκδηλώσεων θα δώσει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία ΗΣΑΠ με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου.

Στη σκηνή, θα βρεθεί μάλιστα και η αγαπημένη Ελληνίδα ποπ σταρ Δέσποινα Βανδή, η οποία θα τραγουδήσει για να τονώσει ακόμα περισσότερο τη χαρούμενη χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Μάλιστα, με επίκεντρο την πλατεία ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, θα στηθεί ένα πλούσιο γιορτινό σκηνικό από τις 27 Νοεμβρίου 2018 έως τις 15 Ιανουαρίου 2019, με την παρουσία του Άη Βασίλη, συναυλίες, ποικίλα δρώμενα για παιδιά, παγοδρόμιο, καρουζέλ, ξύλινα σπιτάκια και δραστηριότητες, τρενάκι πόλης, το Χωριό του Άη Βασίλη και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, υπογραμμίζει:

«Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες χαράς και ανάπαυλας από τη ρουτίνα και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Είναι, όμως, και μέρες με πρωταγωνιστές τα παιδιά, μέρες αγάπης για τον συνάνθρωπο που όλοι έχουμε ανάγκη να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι μέρες που θέλουμε να αφήσουμε το συναίσθημα και το πνεύμα των Χριστουγέννων να πλημμυρίσει τις καρδιές μας.  

Θέλοντας να προσφέρουμε σε κάθε συμπολίτη μας, κάθε ηλικίας, την ευκαιρία να γευτεί τη χαρά των ημερών και φέτος δημιουργήσαμε στο Μαρούσι μία όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα. Μοναδικές καλλιτεχνικές παρουσίες, μουσικές εκδηλώσεις, ποικίλα δρώμενα για παιδιά με επίκεντρο τον Άη Βασίλη και άλλες αγαπημένες μορφές των Χριστουγέννων, συνθέτουν ένα ξεχωριστό εορταστικό σκηνικό. Αξιοποιούμε όλες τις δομές του Δήμου και το ιδιαίτερα υψηλό καλλιτεχνικό δυναμικό που διαθέτουμε.

Σας περιμένουμε όλους να χαρούμε μαζί τις φετινές μέρες γιορτής και χαράς συντροφιά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους και να ευχηθούμε από κοντά “Καλές Γιορτές”».

 

Share