Maroussi Tennis Club: Ένας πολυχώρος αθλητισμού και διασκέδασης στην καρδιά του Αμαρουσίου

Στην οδό Σισμανογλείου στο Μαρούσι, στα σύνορα με τα Μελίσσια και τα Βριλήσσια, βρίσκεται ένας μοναδικός πολυχώρος αθλητισμού που προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για διασκέδαση, εκτόνωση και άθληση. Στο Maroussi Tennis Club μπορείτε να παίξετε τένις και  ποδόσφαιρο, να χαλαρώσετε με yoga, να απολαύσετε μια βουτιά στην πισίνα και να διοργανώσετε αξέχαστα παιδικά πάρτι!

Τένις

Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε έξι υπερσύγχρονα γήπεδα τένις Ολυμπιακών προδιαγραφών, με άριστο φωτισμό και για νυχτερινούς αγώνες (4 χωμάτινα – 1 reboundace – 1 συνθετικό χόρτο). Τα γήπεδα είναι διαθέσιμα σε όσους θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν είτε με ετήσια συνδρομή,ως μέλη του Club, είτε μετά από τηλεφωνική συνεννόηση με τη γραμματεία.

Εκτός των γηπέδων, το TENNIS Club Μαρούσι  παρέχει ακαδημία εκπαίδευσης σε διάφορα επίπεδα για μικρούς και μεγάλους, για να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το όμορφο αυτό «ευγενές» άθλημα. Της συνολικής αυτής προσπάθειας καθώς και της συνολικής ευθύνης των αθλητικών δραστηριοτήτων ηγείται ο Andrei Dirzou , διεθνούς φήμης παίκτης (Νο 180 στην παγκόσμια κατάταξη στην εποχή του) και επί σειρά ετών ομοσπονδιακός προπονητής της Ελληνικής Εθνικής ομάδας τένις

Ποδόσφαιρο

Φυσικά, ούτε οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς λειτουργεί ακαδημία ποδοσφαίρου για παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών υπό την αιγίδα και με την πιστοποίηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, με ένα γήπεδο σε 800 τ.μ. χλοοτάπητα 4ης γενιάς.

Πισίνα

Και επειδή η άθληση φέρνει όρεξη για βουτιά, στον πολυχώρο προσφέρεται πισίνα 150 τ.μ. με δωρεάν χρήση στα μέλη του club καθώς και στους μαθητές της ακαδημίας. Η πισίνα είναι πλήρως ανακαινισμένη και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και καθαριότητας. Έτσι, τα μέλη (δωρεάν) και οι επισκέπτες του club (με ημερήσιο εισιτήριο)  έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν με απόλυτη ασφάλεια, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ .

Παιδικά Πάρτι

Στο Maroussi Tennis Club, μπορείτε να διοργανώσετε ξεχωριστά παιδικά πάρτι που θα μείνουν αξέχαστα, ενώ στο Club House λειτουργεί Café με σπιτικό φαγητό, σάουνα και αίθουσα για πολλαπλές δραστηριότητες.

Πληροφορίες

Maroussi Tennis Club

Σισμανογλείου 74, Μαρούσι

Τηλ: 210 6131141

Share