Life Blossom: θαλπωρή, άσκηση και αυτοβελτίωση σε έναν όμορφο πολυχώρο στο Μαρούσι

Μπαίνοντας στο Life Blossom, σε κατακλύζει από την πρώτη στιγμή το άρωμα των αιθέριων ελαίων που δημιουργεί την ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι, για να χαλαρώσεις και να προετοιμαστείς ώστε να αφιερώσεις κάποια πολύτιμη ώρα στον εαυτό σου.

Το παλιό ξυλουργείο του παλιού Μαρουσιώτη ξυλουργού Μανώλη Σίμου μετατράπηκε από την κόρη του, Βασιλεία Σίμου, σε έναν πολυχώρο ευεξίας & αυτοβελτίωσης που η ζεστασιά σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του fitness, η δημιουργός του Life Blossom οραματίστηκε ένα χώρο, στον οποίο η ευεξία μέσω της σωματικής άσκησης θα συνδυάζεται με την αυτοβελτίωση και την προαγωγή της αυτογνωσίας.

Έτσι, στο Life Blossom παρέχονται ολιγομελή τμήματα με προσωποποιημένες υπηρεσίες από εξειδικευμένους συνεργάτες, που αγαπούν αυτό που κάνουν και μεταδίδουν το μεράκι τους στους συμμετέχοντες.

Σε εβδομαδιαία βάση, από Δευτέρα έως Παρασκευή, παραδίδονται μαθήματα Pilates Mat, Hatha Yoga, χοροθεραπείας, AfricanDance και ελληνικών παραδοσιακών χορών. Τα Σαββατοκύριακα διοργανώνονται ποικίλες εκδηλώσεις όπως διαλογισμός, σεμινάρια χορού, σεμινάρια yoga, tai chi & χοροθεραπείας καθώς και εργαστήρια προσωπικής αυτοβελτίωσης.

Πολύ ενδιαφέροντα είναι και τα παιδικά προγράμματα, όπως η μουσικοκινητική αγωγή και νηπιακή γιόγκα για παιδιά 18 μηνών-3 ετών και η μουσικοκινητική αγωγή Carl Orff και γιόγκα για παιδιά έως 7 ετών, ενώ σε τακτική βάση γίνονται παιδικές παραστάσεις και κουκλοθέατρο με μεγάλη επιτυχία.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις συναντήσεις και συνεδρίες αρωματοθεραπείας και ενεργειακής αρωματοθεραπείας που πραγματοποιούνται από την ίδια την ιδιοκτήτρια, η οποία έχει εξειδικευθεί σε αυτόν τον τομέα χαλάρωσης και ευεξίας, αλλά και τα βιωματικά εργαστήρια αυτογνωσίας για ενήλικες, που στόχο έχουν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τη σχέση μας με τον εαυτό μας, τα παιδιά μας & τους συνανθρώπους μας.

 

Πληροφορίες                                                                                            

Life Blossom-Πολυχώρος Ευεξίας & Αυτοβελτίωσης,

Instagram: https://www.instagram.com/vasiliasimou/

Δημ.Ράλλη 35 & Μαραθωνοδρόμων (είσοδος από Μαραθωνοδρόμων), Μαρούσι

6948008724

simouv@lifeblossom.gr