It’s LEGO time στο Golden Hall!

Μέχρι και το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, το εμπορικό του Golden Hall θα είναι κατακλυσμένο από μικρούς μηχανικούς και φαντασμαγορικές κατασκευές με χιλιάδες τουβλάκια LEGO.

Στο ισόγειο του Golden Hall θα χτιστεί ο μεγαλύτερος LEGO Δεινόσαυρος ο οποίος έχει ύψος πάνω από 2,5 μέτρα ενώ η ουρά του έχει μήκος 3 μέτρα, χρησιμοποιώντας πάνω από 85.000 LEGO τουβλάκια. Το συγκεκριμένο event αποτελεί ένα από τα αγαπημένα μικρών και μεγάλων καθώς εξάπτει τη φαντασία οδηγώντας την σε έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι είναι πραγματικοί. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω.

Επίσης, για τους μικρούς φίλους θα υπάρχει μια φανταστική LEGO DUPLO Pool με χιλιάδες LEGO DUPLO τουβλάκια. Αυτοκινητάκια, αεροπλανάκια, ζωάκια και χιλιάδες άλλα LEGO DUPLO τουβλάκια σε διάφορα χρώματα για φανταστικές δημιουργίες.

Τέλος μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν την δημιουργικότητά τους με το μοναδικό LEGO Graffiti Cube. Το ανατρεπτικό αυτό concept θα βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να κατασκευάσουν αυθόρμητα οτιδήποτε φανταστούν.

Πληροφορίες

Διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι 151 23

Τηλ: 210 6803450

Δευτέρα με Παρασκευή: 16:30-20:30

Σάββατο: 11:00-19:00

Xώρος Διεξαγωγής: Ισόγειο Golden Hall

Share