Ο προπονητής Κώστας Κεραμιδάς παραμένει στο Μαρούσι για νέες επιτυχίες

Τη στήριξή της στο έργο του προπονητή Κώστα Κεραμιδά έδειξε η διοίκηση του Γ.Σ. Αμαρουσίου, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας τους.Ο καταξιωμένος προπονητής θα παραμείνει στο Μαρούσι, μαζί με άλλους 8 αθλητές που ανανέωσαν επίσης τη συνεργασία τους με την ομάδα, όπως ανακοίνωσε ο  Γ.Σ.Αμαρουσίου.

Η Επιτροπή Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.Αμαρουσίου εκ μέρους της Διοίκησης του Συλλόγου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή των επιτυχιών Κώστα Κεραμιδά. Ευχόμαστε στον προπονητή μας συνέχιση του τόσου αξιόλογου έργου που έχει κάνει για την αναγέννηση του Συλλόγου μας και συνεχείς επιτυχίες με την Εθνική Γυναικών.

Επίσης, η ίδια Επιτροπή εκ μέρους της Διοίκησης του Συλλόγου ανακοινώνει ότι συμφώνησε με χαρά την συνέχιση της συνεργασίας με τους αθλητές του Ανδρικού Τμήματος Βίκτωρα Γκουαλτιέρι, Παντελή Κανέλλη, Ιωάννη Μιχαλούτσο, Παύλο Ξύδα, Ιωάννη Παπαγεωργόπουλο, Ευγένιο Σεργένκο, Γεώργιο Σουρλή & Ορφέα Στασινό.

Ευχόμαστε στους αθλητές υγεία και συνέχεια των επιτυχιών με την Ομάδα μας!

Ποιος είναι ο Κώστας Κεραμιδάς

Ο Κώστας Κεραμιδάς γεννήθηκε στις 28.11.1969 στην Αθήνα. Το 1991 έκανε το πρώτο βήμα στους πάγκους, μέσω των τμημάτων υποδομής του Σπόρτιγκ. Έχει αγωνιστεί στις γυναικείες ομάδες της Αγία Παρασκευής, της Ακαδημίας Ηλιούπολης, του Αστέρα Εξαρχείων, των Εσπερίδων, του Σπόρτιγκ, του Παναθηναϊκού, της Σόλνα (Σουηδία). Έχει επίσης κοουτσάρει σε όλα τα επίπεδα σε ανδρικές ομάδες από τοπικές κατηγορίες (ΕΣΚΑ) ως την Α1 Ανδρών, όταν βρέθηκε στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρας. Υπήρξε συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στο Ευρωμπάσκετ 2005. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στις ΗΠΑ (Σικάγο και Ουόσινγκτον).

 

Share