Παραμένει κλειστό το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ μετά τη φωτιά

Το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι παραμένει κλειστό, μετά τη φωτιά που ξέσπασε το περασμένο Σάββατο (16/2) στον υποσταθμό της ΔΕΗ, καθώς δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα το ρεύμα ή οι ζημιές.

Το maroussi-news επικοινώνησε με το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και η ενημέρωση είναι ότι ίσως επαναλειτουργήσει την επόμενη εβδομάδα, αλλά καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν εκ νέου τηλεφωνικά στο 2106868446.

Παρόλο που το κόστος επισκευής των ζημιών δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο, πρέπει να τηρηθεί συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία προϋποθέτει να βγει το πόρισμα της πυροσβεστικής σχετικά με το λόγο που προκάλεσε τη φωτιά.

Σημειώνεται ότι, το πρωί του περασμένου Σαββάτου (16/2), από πυρκαγιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο ΟΑΚΑ, προκλήθηκε διακοπή ρεύματος στο κλειστό κολυμβητήριο.

Στη συνέχεια πρέπει να δοθούν οι σχετικές εντολές ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές. Πάντως, το θετικό είναι πως από τη στιγμή που θα γίνουν τα παραπάνω θα χρειαστούν μόλις 1-2 εργάσιμες για να αποκατασταθεί η βλάβη.

Οι προγραμματισμένοι Χειμερινοί Αγώνες κολύμβησης Εφήβων / Νεανίδων & Παίδων / Κορασίδων για τα σωματεία της νότιας Ελλάδας θα διεξαχθούν στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» (22-24 Φεβρουαρίου).

Share