Κάτοικος Αμαρουσίου καταγγέλει κλοπή ποδηλάτου στο maroussi-news

Η κα Φωτεινή Κ., κάτοικος Αμαρουσίου, επικοινώνησε με το maroussi-news για να καταγγείλει την κλοπή του ποδηλάτου της χθες από την οδό Δήμητρας έξω απο τον αριθμό 6 στο Μαρούσι και ζητάει από τους συμπολίτες της να βοηθήσουν με οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να οδηγήσει στην έυρεσή του.

Η κα Φωτεινή ανέφερε πως το ποδήλατο ήταν δεμένο με αλυσίδα σε δέντρο στην οδό Δήμητρας κοντά στον σταθμό Αμαρουσίου, ενώ το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι ότι η κλοπή πραγματοποιήθηκε μέσα σε μόλις 15 λεπτά, από τις 7:55 έως τις 8:10.

Η μάρκα και το μοντέλο του ποδηλάτου ειναι «Cube Aim Disc 29 white n red n blue» με ειδική ανατομική σέλα. Η κάτοχος τονίζει πως δίνεται αμοιβή σε όποιον μπορέσει να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Αν κάποιος πολίτης έχει παραπάνω πληροφορίες, παρακαλείται να επικοινωνήσει με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας.

Η κάτοχος πιστεύει πως πρόκειται για μεμονομένο περιστατικό, ωστόσο συνιστάται προσοχή σε όσους ποδηλάτες αφήνουν τα ποδηλατά τους χωρίς επίβλεψη στην περιοχή, ακόμα και με αλυσίδα.

Το Μαρούσι είναι επικίνδυνο για τους ποδηλάτες

Με αφορμή το περιστατικό κλοπής, η κα Φωτεινή μας μίλησε και για την επικινδυνότητα που υπάρχει για τους ποδηλάτες στην περιοχή του Αμαρουσίου.

«Οι ποδηλατόδρομοι είναι γεμάτοι παρκαρισμένα οχήματα και η οδηγική συμπεριφορά του κόσμου δε βοηθάει τους ποδηλάτες. Πετάγονται από παντού μηχανάκια delivery, βγαίνουν από τα στενά και δε μπορείς να πας στον ποδηλατόδρομο γιατί είναι γεμάτοι παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Είναι κρίμα».

Share