«Κλασσικά Κινηματογραφημένα»: Μουσικοί διάλογοι από τους μαθητές του Ελληνικού Ωδείου στο Μαρούσι

Την Τετάρτη 25 Απριλίου οι μαθητές των τάξεων της Ειρήνης Κεράτσα και Γεωργίας ΠαΪβανά θα παρουσιάσουν μουσικούς διαλόγους με τίτλο «Κλασσικά Κινηματογραφημένα».

Η μουσική παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα Συναυλιών Ελληνικού Ωδείου στο Μαρούσι στις 19:00.

Λίγα λόγια για το Ελληνικό Ωδείο

Το Ελληνικό Ωδείο (έτος ίδρυσης 1919) ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα ιδρύματα μουσικής εκπαίδευσης της Ελλάδας στον κόσμο, προσφέροντας μια πραγματικά μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. Το πρόγραμμά συνδυάζει το αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και μελέτης με τη φιλική ατμόσφαιρα και το ευχάριστο περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι μαθητές δουλεύουν σε στενή συνεργασία με τους καθηγητές τους.

Από το προχωρημένο επίπεδο της κλασικής αρμονίας ως τον πρωτοποριακό πειραματισμό, από τη σύνθεση έως τη θεωρία του πολιτισμού, από τη μουσική επιμέλεια έως την ιστορία της μουσικής, τα Διπλώματα και Πτυχία του Ωδείου σας δίνουν τη δυνατότητα να συναντήσετε ένα ευρύ φάσμα προσεγγίσεων μέσα σε ένα ενθουσιώδες και ανοιχτόμυαλο περιβάλλον μάθησης. Η ερμηνεία (performance) είναι αναπόσπαστο στοιχείο όλων των προγραμμάτων της οργανικής μουσικής, ενώ διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες οργανικής μουσικής και φωνητικών, πολλοί από τους οποίους είναι πρωτοπόροι στην κλασική, τζαζ, παραδοσιακή, λαϊκή, και ελαφρά μουσική.

Το ωδείο, με γνώμονα τους σπουδαστές αλλά και τη συνεχή εξέλιξή του ως εκπαιδευτικός οργανισμός, παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου που αντεπεξέρχεται στη διαρκώς αυξανόμενη ανταγωνιστικότητα και υποστηρίζει τη διά βίου επαγγελματική ανάπτυξη των μαθητών και των επαγγελματιών καλλιτεχνών.

Πληροφορίες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Ώρα: 7:00 μ.μ.

Αίθουσα Συναυλιών Ελληνικού Ωδείου

Λεωφ. Κηφισίας 148 & Πεντέλης 2, Μαρούσι

τηλ. 210 6140030, 210 3823300 – www.hcma.gr

Share