Η Κατερίνα Ψάλτη ψηφίστηκε ως η νέα αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου

Η Κατερίνα Ψάλτη είναι η  νέα αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, μετά από την ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018.

Η δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας θα αντικαταστήσει για το επόμενο διάστημα, μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας, τον κ. Πέτρο Κούκουζα, που ανεξαρτητοποιήθηκε προσφάτως από την παράταξη Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι.

Στην ειδική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018 η δημοτική σύμβουλος έλαβε 22 θετικές ψήφους, επί συνόλου 26 ψηφισάντων (υπήρξαν 3 άκυρα και 1 λευκό ψηφοδέλτια).

Η Κατερίνα Ψάλτη είναι δικηγόρος γεννημένη στο Μαρούσι, ιδιαίτερα γνωστή για την εκδίκαση της υπόθεσης του Mall Athens. Έχει συμμετάσχει ενεργά στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου, δίνοντας το δικό της πολύχρονο αγώνα με την εκδίκαση πλείστων υποθέσεων πολεοδομικού ενδιαφέροντος (Mall, Golden Hall, Avenue, Βλαστός, Καρούζος, Μετόχι Αγ. Φιλοθέης κλπ.), με θετική έκβαση για την προστασία του περιβάλλοντος, της ιστορικής κληρονομιάς του τόπου μας και την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη.

 

Share