Ποιες εκδηλώσεις δεν πρέπει να χάσουμε στο Healthy Life Festival την Παρασκευή 20 Απριλίου

Το Healthy Life Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ υγείας και ευ ζην που διοργανώθηκε μέχρι σήμερα στη χώρα μας, έρχεται στο Μαρούσι και θα φιλοξενήσει ενδιαφέροντα σεμινάρια, τάσεις, εφαρμογές και προϊόντα.

Εμείς ξεχωρίσαμε κάποια από αυτά για την Παρασκευή 20 Απριλίου και σας τα παρουσιάζουμε:

Θετική Προπόνηση στις 4 Βάσεις με την Έρρικα Πρεζεράκου

Η πρωταθλήτρια στίβου Έρρικα Πρεζεράκου έχει δημιουργήσει το ερευνητικό κέντρο Replayce, το οποίο βασίζεται στην καινοτόμο μέθοδο Replayce η οποία εξασκεί παράλληλα, συνειδητά και κυρίως με θετικό τρόπο τις 4 βάσεις μας που αλληλοεπιδρούν, Σώμα, Νόηση, Συναίσθημα, Πνεύμα. Μην χάσετε τις επιδείξεις της μεθόδου που θα πραγματοποιηθούν στο Healthy life Festival και τις 3 μέρες της διοργάνωσης!

Την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 18:30, το Σάββατο 21 Απριλίου και την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:30 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι!

Παρουσίαση Κινέζικης Ιατρικής

Ο Αλέξανδρος Τηλικίδης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιατρικής της Πάτρας και του Πανεπιστημίου Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής στο Tianjin της Κίνας, δίνει ομιλία στο Healthy Life Festival με θέμα:«Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, βελονισμός και Κινέζικη Βοτανοθεραπεία». Μια ενδιαφέρουσα ματιά στην κινέζικη ιατρική φιλοσοφία και τη θεραπεία του βελονισμού.

Την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 16:30 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

Just One Drop: Ντοκιμαντέρ για την Ομοιοπαθητική

Ο Σύλλογος Ομοιοπαθητικών Ελλάδος εξασφάλισε τα δικαιώματα για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Just One Drop», το οποίο έχει κάνει την εμφάνισή του σε κινηματογραφικές αίθουσες και φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο εξερευνάται η ανείπωτη ιστορία της Oμοιοπαθητικής με στόχο την ενημέρωση και προώθηση του θεραπευτικού αυτού συστήματος.

Την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 17:00 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μιρέλα Πάχου & Steve Tesser

Οι κοινές εμφανίσεις του απαράμιλλου τραγουδοποιού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, της υπέροχης Μιρέλας Πάχου και του μοναδικού Ιταλού κιθαρίστα Steve Tesser χαρίζουν πληθωρικά συγκινησιακά συναισθήματα αλλά και μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας.

Την Παρασκευή 20 Απριλίου στις 21:15 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι.

 

Share