H βράβευση του Άρη Βωβού στο κλειστό Γήπεδο του Αγ. Θωμά

Στην τελετή βράβευσης του ιστορικού Προέδρου του ΓΣΑ Άρη Βωβού, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου καθώς και στελέχη της Δημοτικής Αρχής,  που έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, στο κλειστό Γήπεδο του Αγ. Θωμά και πριν την έναρξη του αγώνα μπάσκετ Μαρούσι – Προμηθέας.

Οι αναμνήσεις ξαναγύρισαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, η οικογένεια του Αμαρουσίου, τίμησε, για την ανεκτίμητη προσφορά του, τον Άρη Βωβό. Τον πρόεδρο, ο οποίος επί των ημερών του (1995-2010) συνέδεσε το όνομά του με την εκτόξευση της της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Εις ένδειξη αναγνώρισης αλλά και του πνεύματος σύνδεσης του παρελθόντος με το μέλλον, τον Άρη Βωβό βράβευσαν: ο πρόεδρος της ΚΑΕ και μεγαλομέτοχος Δήμος Στασινόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Χρήστος Γεωργουσόπουλος και σε μια στιγμή έντονης συγκίνησης τρεις γενιές εκπροσώπων του Maroussi Club , δηλαδή των πιστών φιλάθλων του ΓΣΑ. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς είχαν βρεθεί στις εξέδρες της “Χάλα Τορβάρ” την αξέχαστη βραδιά της κατάκτησης του κυπέλλου Σαπόρτα (2001).
Το παρών έδωσαν επίσης, ιστορικά στελέχη που υπηρέτησαν την ομάδα από όλα τα πόστα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην υλοποίηση ενός οράματος που ανέδειξε το Μαρούσι σε μια ομάδα υπόδειγμα, μέσα και έξω από το γήπεδο.
Share