Gods of War: ένα εντυπωσιακό fight show αυτό το Σάββατο στο Μαρούσι

Για τους λάτρεις του Kickboxing, του Boxing και του Muay Thai μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διοργάνωση λαμβάνει χώρα αύριο, στις 24 Μαρτίου στο αθλητικό κέντρο Δαΐς στο Μαρούσι στις 17:00. Το Gods of War WLF επιστρέφει με μάχες που κόβουν την ανάσα σε 20 συναρπαστικούς αγώνες Ελλάδας εναντίον Κίνας υπό την αιγίδα των μεγαλύτερων παγκόσμιων ομοσπονδιών ISKA και WKU.

Έλληνες αθλητές από τις κορυφαίες σχολές από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν απέναντι στην ελίτ των Κινέζων πρωταθλητών σε ένα από τα γνωστότερα και ισχυρότερα promotion παγκοσμίως.

Το σόου επιστρέφει χάρη στον εμπνευστή του, Στέλιο Πολίτη που το έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ύστερα από απαίτηση πολλών φαν το φέρνει εκ νέου στην πατρίδα μας σε μια βραδιά που θα τα έχει όλα: αγωνία, ενθουσιασμό και εντυπωσιακούς αθλητές σε αμφίρροπους αγώνες.

Ο Στέλιος Πολίτης, ιδιοκτήτης της σχολής Zen Fighting Club στη Βασ. Σοφίας 38 στο Μαρούσι αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αγάπη του και την επιτυχημένη ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες και τα αθλήματα επαφής σε ένα fight show που θα συζητηθεί. Μην το χάσετε!

 

 

Πληροφορίες

Gods of War 11-WLF

Σάββατο, 24 Μαρτίου, ώρα έναρξης 17:00

Αθλητικό Κέντρο Δαΐς

Μεσογείων 151, Μαρούσι

Share