«Γίνε Εσύ Τώρα»: Βιωματική ομάδα Coaching από το Κέντρο Βάρους στο Μαρούσι

Η βιωματική ομάδα Coaching με τίτλο «Γίνε Εσύ Τώρα» δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες που αγχώνονται για την εικόνα τους και το σώμα τους να διαχειριστούν τη ψυχολογική πίεση και να αλλάξουν στάση και τρόπο ζωής. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση από το Κέντρο Βάρους στο Μαρούσι:

«Όταν θα χάσω 20 κιλά, θα πάω στη θάλασσα με τους φίλους μου»

«Όταν αδυνατίσω, τότε θα ντύνομαι ωραία»

«Όταν τελικά καταφέρω να χάσω βάρος, θα φλερτάρω»

Σας ακούγονται οικείες φράσεις;

Φράσεις σαν κι αυτές αναπαράγονται καθημερινά από πολλές γυναίκες, οι οποίες έχουν βάλει τη ζωή τους -και την ευτυχία τους- σε παύση, μέχρι να χάσουν βάρος και να γίνουν ο εαυτός που ονειρεύονται. Στη βιωματική ομάδα coaching με τίτλο «Γίνε Εσύ Τώρα», ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να σκεφτούν λίγο διαφορετικά.. μετατρέποντας το «μέλλον» σε «παρόν». Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ζήσω το τώρα. Ήρθε η ώρα να πω ναι σε καλέσματα. Ήρθε η ώρα να ζήσω μία γεμάτη ζωή όπως μου αξίζει. Χωρίς αναβολές.

Φανταστείτε τις δυνατότητες:

Φανταστείτε τι θα συμβεί αν η ενέργεια που καταναλώνετε στο άγχος σχετικά με τα κιλά σας, το σώμα σας και τη διατροφή σας, τη διοχετεύατε στη ζωή σας;

Τι θα κάνατε με αυτή την ενέργεια;

Ποιά θα ήσασταν;

Τι θα δημιουργούσατε;

Αν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την ενέργεια που πηγαίνει σε ανησυχία, τελειομανία και άγχος για το φαγητό, για να δημιουργήσετε τη ζωή που ήρθατε εδώ για να ζήσετε, στη βιωματική ομάδα coaching θα εκπαιδευτείτε ώστε να «Γίνετε Εσείς Τώρα».

Στη βιωματική ομάδα coaching:

  • Θα εξερευνήσουμε πώς η αλλαγή της εστίασης από την απώλεια βάρους, μπορεί να είναι η σημαντικότερη πρόκληση για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε.
  • Θα προσδιορίσετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και θα μάθετε πώς να μεταφέρετε την εστίασή σας από το βάρος στις πραγματικές αξίες σας.
  • Θα μάθετε γιατί οι προηγούμενες προσπάθειες για αλλαγή, δεν έχουν δουλέψει με αποτελσματικό τρόπο.
  • Θα κατανοήσετε πώς να κάνετε την αλλαγή, από μέσα προς τα έξω, χρησιμοποιώντας εργαλεία για μια νέα λειτουργική διατροφική νοοτροπία, για διασκεδαστική φυσική δραστηριότητα, για την φροντίδα του εαυτού σας και τη διαχείριση άγχους σχετικά με το φαγητό και το σώμα.
  • Θα αναπτύξετε συγκεκριμένες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να σταματήστε να περιμένετε και να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή σας τώρα.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Γιατί να καθυστερήσετε να «Γίνετε Εσείς Τώρα»! Ελάτε μαζί μας για ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή. Εγγραφείτε τώρα – είναι δωρεάν* και η ζωή σας περιμένει.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες:

Έχουν κουραστεί από τις δίαιτες και τη στέρηση φαγητού

Χρειάζονται ενδυνάμωση ως προς την εικόνα σώματος

Θέλουν το φαγητό να μην αποτελεί άγχος για εκείνες αλλά απόλαυση χωρίς ενοχές

Βάζουν τη ζωή τους σε παύση μέχρι να αλλάξει το σωματικό τους βάρος

Θέλουν να σταματήσουν να ντρέπονται και να αρχίσουν να ζουν

Έχουν ρυθμίσει τυχόν χρόνιες ασθένειες

Πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα:

Οι συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν σε μικρή ομάδα. Θα προηγηθεί προσωπική συνάντηση με την κάθε ενδιαφερόμενη πριν την ένταξή της στην ομάδα.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί το μήνα Ιούλιο, 2 φορές την εβδομάδα και η κάθε συνάντηση θα διαρκεί 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για ημερομηνίες και ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα – οι ημερομηνίες και οι ώρες που αναγράφονται στην εκδήλωση είναι ενδεικτικές και υπό τροποποίηση.

Η διεξαγωγή των συνεδριών είναι δια ζώσης, στη περιοχή του Αμαρουσίου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στα πλαίσια πρακτικής άσκησης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Diploma in Health & Wellness Coaching» του Athens Coaching Institute και για αυτό το λόγο παρέχεται δωρεάν.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας (https://goo.gl/forms/rpAUSMOY5QyNcP1T2)

Συντονίστρια:

Εμμανουέλα Λεουνάκη

Πτυχιούχος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος

Με κατάρτιση στη Συστημική Πρακτική & Συμβουλευτική

Υποψήφια Health & Wellness Coach

Τηλ Επικοινωνίας: 693 625 3013

Share