Φορολοταρία: Κληρώθηκαν οι νικητές που κερδίζουν 1000 ευρώ για τον Ιανουάριο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τρίτη λοταρία αποδείξεων του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, με λαχνούς από τις δαπάνες που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Ιανουάριο του 2018 μέσω καρτών ή άλλων μορφών ηλεκτρονικών συναλλαγών. Από την κλήρωση 1000 τυχεροί θα μοιραστούν από 1.000 ευρώ ο καθένας, ποσά που είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις», και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Πολύ σημαντικό για τους τυχερούς – αν δεν το έχουν κάνει ήδη – είναι να δηλώσουν άμεσα ή το αργότερο σε διάστημα έως τριών μηνών από την κλήρωση έναν αριθμό λογαριασμού με την μορφή IBAN όπου θα πιστωθεί το έπαθλο. Αν δεν το κάνουν μέσα στους τρεις μήνες της προθεσμίας τα χρήματα θα πάνε στο πρώτο αναπληρωματικό της τυχερό της κλήρωσης.

Ως γνωστό τα έπαθλα από την λοταρία αποδείξεων είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα και ο αριθμός των λαχνών με τον οποίο συμμετέχουν οι φορολογούμενοι στην κλήρωση προκύπτει από το ύψος των καταναλωτικών δαπανών που έκαναν μέσα στον Ιανουάριο με ηλεκτρονικές συναλλαγές δηλαδή με πλαστικό χρήμα η e-banking.

 

Share