Ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων του 18ου Δημοτικού στον δήμαρχο Αμαρουσίου για την επίλυση κτιριακού προβλήματος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου, εκ μέρους  όλων των γονιών των 248 μαθητών του Σχολείου, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για την πολύτιμη πρωτοβουλία και συμβολή του στη επίλυση του κτιριακού προβλήματος του 18ου Νηπιαγωγείου και του 18ου Δημοτικού Σχολείου.

Αναλυτικά η επιστολή που υπογράφουν η πρόεδρος Κέλλυ Πάχου και η γραμματέας Μαρία Λαζαρίδη, εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου:

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Αγαπητέ κύριε Πατούλη,

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Aμαρουσίου εκ μέρους όλων των γονιών 248 μαθητών του Σχολείου με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες σας για την πολύτιμη πρωτοβουλία και συμβολή σας στην επίλυση του κτιριακού προβλήματος του 18ου Νηπιαγωγείου και του 18ου Δημοτικού Σχολείου, την άμεση αποκατάσταση της ορθής και εντός προδιαγραφών λειτουργίας του 18ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου.

Η πρότασή σας όχι μόνο ωφελεί το 18ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου αλλά εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία τριών σχολικών μονάδων. Με την εισήγησή σας το 18ο Νηπιαγωγείο θα στεγάζεται πλέον σε εντός προδιαγραφών κτίριο, το 18ο Δημοτικό θα λειτουργήσει κανονικά ως 12θεσιο, χωρίς να χρειαστεί να διώξει μαθητές, και το 8ο Νηπιαγωγείο που κινδύνευε να κλείσει, σύμφωνα με το Προεδρικό Διάταγμα 79/2017 (ΦΕΚ 109/Α/1-8-2017), θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Ιδιαιτέρα σας ευχαριστούμε για τη μεριμνά σας για όλα τα θέματα των παιδιών της σχολικής και προσχολικής ηλικίας του Δήμου Αμαρουσίου, γιατί βάζετε πάνω από όλα τα μορφωτικά δικαιώματα και την ασφάλεια των παιδιών.

 

Share