Επιδείξεις pilates και yoga από τα τμήματα εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης σε όλα τα επίπεδα ανέδειξαν οι συμμετέχουσες στα τμήματα εναλλακτικής γυμναστικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, στις επιδείξεις που πραγματοποίησαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου, με την ευκαιρία της επιτυχημένης ολοκλήρωσης των μαθημάτων της περιόδου 2017-2018.

Στις επιδείξεις pilates και yoga, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας των τμημάτων, Σοφίας Τσιούκα, το κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει, προκειμένου να έχει μία πρώτη γνωριμία με τις δύο μορφές εναλλακτικής γυμναστικής, αλλά και να ενημερωθεί για τα οφέλη στη σωματική και ψυχική υγεία.

Η βελτίωση της ευκινησίας, η ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ σώματος, πνεύματος και μυαλού, που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής, συγκαταλέγονται ανάμεσα στα οφέλη από τις pilates, παράλληλα με την ενέργεια, τη σωματική και ψυχική χαλάρωση που κερδίζεται από τη yoga, με την κατάλληλη καθοδήγηση της σωστής αναπνοής.

Το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού προσκαλεί τους πολίτες να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την εναλλακτική γυμναστική μέσα από τα προγράμματά του.

 

Share