Ελληνική βραδιά με ρεμπέτικα και λαϊκά στο Fifty Fish στο Μαρούσι

Τι καλύτερο από μια ελληνική βραδιά με καλή παρέα, αγαπημένα τραγούδια και νόστιμα θαλασσινά! Το Fifty Fish, ένα νέο, πρωτότυπα παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στην Αγίου Κωνσταντίνου στο Μαρούσι, σας περιμένει αυτή την Πέμπτη, και κάθε Πέμπτη να απολαύσετε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής με αγαπημένα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

Στο μπουζούκι θα είναι ο Στέφανος Βρυνιώτης και στην κιθάρα ο Φώτης Τσορανίδης, με την πρώτη πενιά να πέφτει κατά τις 21.30! Όλοι οι καλοί χωράνε αλλά καλού καλού κάντε την κράτηση σας στο 210-6300026.

Για όσους πάντως δεν προλάβουν, το Fifty Fish διοργανώνει ρεμπέτικες και λαϊκές βραδιές και τις Παρασκευές, ενώ την Κυριακή το μεσημέρι σας περιμένει ο Κώστας Θωμόπουλος με αγαπημένες λαϊκές επιτυχίες για πολύ κέφι και τραγούδι!

Το Fifty Fish λειτουργεί εδώ και 4 μήνες με στόχο να ικανοποιήσει απόλυτα όσους αναζητούν κάτι πραγματικά ποιοτικό και ξεχωριστό στη θαλασσινή κουζίνα, σε προσιτές τιμές. Με φρέσκα ψάρια και όστρακα από όλη την Ελλάδα, παραδοσιακούς θαλασσινούς μεζέδες και παρεΐστικο κλίμα, θέλει να προσφέρει όμορφες και γευστικές στιγμές καλοπέρασης, ξεφεύγοντας απ’το συνηθισμένο.

Πληροφορίες
Fifty Fish
Αγίου Κωνσταντίνου 50, Μαρούσι
Τηλ: 210 6300026
Facebook: https://www.facebook.com/fiftyfish/

 

 

 

Share