Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής-κατασκευών του Γιώργου Μακρή στο Μαρούσι

Μια πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση, με εικαστική δουλειά του Γιώργου Μακρή θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά όσοι βρεθούν στη Zivasart Gallery στο Μαρούσι.

“Η αυθαίρετη δόμηση και μικροέπιπλα από το χρονοντούλαπο της ιστορίας”. Η Zivasart Gallery παρουσιάζει την νέα εικαστική δουλειά του Γιώργου Μακρή η οποία αποτελείται από δύο ενότητες: Η πρώτη με πίνακες (ακρυλικά) όπου απεικονίζονται τοπία μαζί με οικισμούς σε μία ταυτόχρονη σύνθεση διαφορετικών προοπτικών, όψεων, κατόψεων και οριζόντων.

Μια “αυθαίρετη” δόμηση, δηλαδή της φόρμας που σαν αποτέλεσμα δίνει την αίσθηση του αναπάντεχου, και κάποιες φορές του μυστηριακού, δοσμένη με μία ιδιαίτερη εξπρεσσιονιστική γραφή.

Η δεύτερη ενότητα αποτελείται από ζωγραφισμένες ξύλινες κατασκευές με σκηνική, θεατρική διάθεση, όπου φόρμες συμβόλων, αντικειμένων και σωμάτων αλληλοπλέκονται, σε ένα ανάγλυφο παιχνίδι με έντονες αναφορές στην pop art.

Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 8.00 το βράδυ. Η έκθεση θα διαρκέσει για ένα μήνα, μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες

Zivasart Gallery

Παντανάσσης 1 και λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι

Τηλ: 210 6830648

Ώρες λειτουργίας: όλες τις μέρες της εβδομάδας από 9π.μ. έως 9μ.μ.

 

Share