Dine Athens: 5 εστιατόρια στο Μαρούσι ανάμεσα στα 100 καλύτερα για την εβδομάδα υψηλής γαστρονομίας στην Αθήνα

Μετά την ιδιαίτερη επιτυχία της πρώτης εκδήλωσης, το Diners Club και η Alpha Bank διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Dine Athens” από την 1η έως και τη 12η Φεβρουαρίου 2017. Πρόκειται για μια γαστρονομική εβδομάδα για όλους τους λάτρεις του καλού φαγητού, με συμμετοχή από 100 επιλεγμένα εστιατόρια, ανάμεσα των οποίων και 5 στο Μαρούσι.

Για 12 ημέρες, αυτόν το Φεβρουάριο, τα εστιατόρια που θα συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη dining-out διοργάνωση της πόλης θα προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού στις τιμές των 15, 30 και 60 ευρώ για όλους, ενώ αποκλειστικά για τα μέλη του Diners Club θα παρέχεται επιπλέον έκπτωση 10%.

Τα εστιατόρια του Αμαρουσίου που επιλέχθηκαν ανάμεσα στα καλύτερα είναι το Altamira, το Civitel Olympic Restaurant, το Dal Professore, το Wagamama και το Πρυτανείον GOLD.

Στο περσινό και 1ο Dine Athens ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 5.500 Αθηναίοι, απολαμβάνοντας υψηλή γαστρονομία, τονώνοντας την αγορά αλλά και ενισχύοντας τα ιδρύματα απόρων μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και του προγράμματος «Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη».

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των εστιατορίων που συμμετέχουν και κάντε την κράτησή σας στο site www.dineathens.gr ή τηλεφωνικά στο 211-311-5555.

Share