Μαίρη Διακολιού: «Αγαστή συνεργασία «νομιμοποίησης» του Mall»

Η επικεφαλής της παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή, Μαίρη Διακολιού, πήρε θέση για τη «νομιμοποίηση» του Mall στο Μαρούσι κάνοντας λόγο για «αγαστή συνεργασία» μετά τη χθεσινή δικάσιμο των αγωγών της Εθνικής Τράπεζας κατά της εταιρείας του Δήμου Αμαρουσίου Άθμονον Α.Ε.

Η κ. Διακολιού τονίζει ότι στη δικάσιμο δεν παρέστη εκπρόσωπος της τραπέζης, άρα η τράπεζα δεν πιέζει τον Δήμο, όπως ισχυρίζεται η διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαστή συνεργασία για τη «νομιμοποίηση» του Mall

Η χτεσινή (16/10/2019) δικάσιμος των αγωγών της Εθνικής Τράπεζας κατά της ΑΘΜΟΝΟΝ Α.Ε. για το μη αποπληρωθέν τίμημα των ακινήτων που θα χρησιμοποιήσει το MALL για τη νομιμοποίησή του, επιβεβαίωσε κάθε φόβο και εκτίμησή μας.

Η Εθνική Τράπεζα, όχι απλά δεν πιέζει τον Δήμο (ΑΘΜΟΝΟΝ) για να λάβει τα 27 εκατ. ευρώ που μετά από «αδιαφορία» εκ μέρους μας της χρωστάμε, αλλά στη συγκεκριμένη δίκη, ούτε καν παρουσιάστηκε! Αντίστοιχα δεν παρουσιάστηκε ούτε εκπρόσωπος από τη δική μας πλευρά, οπότε η δίκη ματαιώθηκε μέχρι νέας επαναφοράς.

Καταρρέουν έτσι τα επιχειρήματα της δημοτικής αρχής σχετικά με τον δήθεν επείγοντα χαρακτήρα της συναίνεσής μας στη νομιμοποίηση του MALL και των όρων της, επειδή τάχα μας «πιέζουν» από την Εθνική Τράπεζα για να πάρουν τα χρήματα που τους οφείλουμε.

Αντίθετα, επιβεβαιώνεται, για μία ακόμη φορά, ότι διαχρονικά, ανεξαρτήτως δημάρχου, οι διοικήσεις του Δήμου Αμαρουσίου είναι «ταγμένες» στην επίλυση του προβλήματος της LAMDA OLYMPIA VILLAGE και του MALL και όχι στη διεκδίκηση του συμφέροντος των Μαρουσιωτών που αυτές οι εταιρείες θίγουν.

Share