Νέος μεγάλος διαγωνισμός του maroussi-news: Κερδίστε 1 ακτοπλοϊκό εισιτήριο για οποιοδήποτε ελληνικό νησί από το Travel Scope

Το καλοκαίρι έφτασε και οι περισσότεροι αρχίζουν ήδη να σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και να κοιτάνε πιθανούς ταξιδιωτικούς προορισμούς. Το maroussi-news, θέλοντας να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του για τη στήριξη και την αγάπη που έχουν δείξει αυτούς τους πρώτους μήνες λειτουργίας του, διοργανώνει ακόμα ένα μεγάλο διαγωνισμό!

Συγκεκριμένα, προσφέρει ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο μονής διαδρομής σε έναν τυχερό ή τυχερή, σε όποιο ελληνικό νησί θέλει, όποτε θέλει, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Travelscope στο Μαρούσι!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, κάντε like στη σελίδα του maroussi–news, προσθέστε με σχόλιο το όνομά σας και τον προορισμό που θέλετε να ταξιδέψετε κάτω από το post του διαγωνισμού στο facebook και κοινοποιήστε το στο προφίλ σας. Ένας τυχερός θα κερδίσει 1 ακτοπλοϊκό εισιτήριο μονής διαδρομής σε ένα ελληνικό νησί της επιλογής του, από το ταξιδιωτικό γραφείο Travelscope στο Μαρούσι. Ο τυχερός νικητής θα προκύψει μετά από κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 14/06 (με ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή randomizing για τυχαίο και αδιάβλητο αποτέλεσμα) και θα ενημερωθεί με σχόλιο στο post του διαγωνισμού.

Το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Scope προσφέρει ταξιδιωτικές προτάσεις και πακέτα διακοπών στους πιο ευφάνταστους και αγαπημένους προορισμούς, σε προσιτές τιμές. Μη διστάσετε να επικοινωνήστε με το Travelscope στο 210-8062668 για να βρείτε και να οργανώσετε ταξίδια που θα θυμάστε για πάντα, στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό.

Πληροφορίες

Travelscope

Θέμιδος 2, Μαρούσι

Τηλ: 210 80.62.668

 

 

Share