Πάνω από 250 παιδιά συμμετείχαν στους 17ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης Αμαρουσίου

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκαν οι 17οι Διαδημοτικοί Αγώνες Κολύμβησης, όπου περισσότερα από 250 παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου διαγωνίσθηκαν για μία θέση στο βάθρο.

Στους 17ους Διαδημοτικούς Αγώνες Κολύμβησης, συμμετείχαν αθλητές από οκτώ Δήμους και συγκεκριμένα τους Δήμους: Αμαρουσίου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δάφνης – Υμηττού, Παλλήνης, Χαλανδρίου, Φιλοθέης – Ψυχικού, Ηρακλείου Αττικής.

Ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες για τις επιδόσεις τους, τους προπονητές για την πολύ καλή προετοιμασία των αθλητών του, τους γονείς που στρέφουν τα παιδιά τους σε αθλητικές δραστηριότητες και το προσωπικό για την πολύ καλή διοργάνωση των αγώνων.

Ο κ. Πατούλης απένειμε σε όλους τους αθλητές διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές σε κάθε αναμέτρηση. Κύπελλα δόθηκαν στους νικητές των αγώνων σκυταλοδρομίας και μιξ. Επίσης, σε όλα τα παιδάκια που συμμετείχαν στα 25 μέτρα σανίδας δόθηκε δίπλωμα συμμετοχής.

Την προπόνηση στα παιδιά των τμημάτων του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου, είχαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Βιβή Τούντα, Μαρία Παράσχου, Μαρία Καλμπένη, Γιάννης Σπυρόπουλος και Ελένη Στεφανιδάκη.

Τους αγώνες παρακολούθησαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Κάββαλος, Σπύρος Σταθούλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την εθελόντρια γιατρό Φωτεινή Μαραγκού, για την ιατρική κάλυψη των αγώνων.

 

Share