Σινεμά: Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Ο Νοέμβριος μπαίνει με δυνατές πρεμιέρες στις αίθουσες και ταινίες για όλα τα γούστα!

Δείτε ποιες είναι οι πολυαναμενόμενες ταινίες με all star συντελεστές που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα.

Bohemian Rhapsody

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ – ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ

Ο Ράμι Μάλεκ, ως Φρέντι Μέρκιουρι, τραγουδά «We will rock you». Η ραγδαία άνοδος των Queen, η απροσδόκητη σόλο καριέρα του Φρέντι Μέρκιουρι, η διάγνωσή του με AIDS και η θρυλική συναυλία «Live Aid». Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

 

Suspiria

Σκηνοθεσία: Λούκα Γκουαντανίνο

ΘΡΙΛΕΡ – ΤΡΟΜΟΥ

Βερολίνο, δεκαετία του ’70. Η νεαρή Αμερικανίδα χορεύτρια, Σούζι Μπάνον, πηγαίνει στη γερμανική πρωτεύουσα, προκειμένου να πάρει μέρος σε οντισιόν για την παγκοσμίου φήμης σχολή χορού «Helena Markos». Ο Λούκα Γκουαντανίνο διασκευάζει το horror classic του Ντάριο Αρζέντο. Σε μια διεθνούς φήμης σχολή χορού η καλλιτεχνική διευθύντρια, μια φιλόδοξη νέα χορεύτρια κι ένας ψυχοθεραπευτής που βρίσκεται σε πένθος μπλέκονται σε μια σκοτεινή υπόθεση και έρχονται αντιμέτωποι με φρικιαστικές αποκαλύψεις.

Peterloo

Σκηνοθεσία: Μάικ Λι

ΙΣΤΟΡΙΚΗ

Ο Μάικ Λι φέρνει στη μεγάλη οθόνη την περιβόητη σφαγή του 1819 στο Σεντ Πίτερς Φιλντς του Μάντσεστερ όταν, κατ’ εντολή των αρχών της πόλης, η ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων ανθρώπων διαλύθηκε με αιματηρό τρόπο.

Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια

Σκηνοθεσία: Lasse Hallström και Joe Johnston

ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

Παραμυθένια φαντασία της Disney με την Κίρα Νάιτλι και την Έλεν Μίρεν. Όταν η Κλάρα βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο που είναι το σπίτι της Χώρας των Νιφάδων, της Χώρας των Λουλουδιών και της Χώρας των Ζαχαρωτών, πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την τυραννική Κόκκινη Μητέρα για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο κόσμο.

 

Share