Το πρόγραμμα προβολών της εβδομάδας (30/08-05/09) στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος»

Το καλοκαίρι μπορεί να φτάνει στο τέλος του, αλλά ο Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος» θα μας προσφέρει μερικές ακόμα όμορφες θερινές βραδιές κινηματογράφου στο Μαρούσι.

Αναλυτικά, την εβδομάδα που ακολουθεί θα προβληθούν οι εξής ταινίες:

Δε θα συμπεθεριάσουμε ποτέ! (Come un gatto in tangenziale)
Κωμωδία 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 98′

(30/08-02/09), Πεμ.-Κυρ. 20.45

Ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Ρικάρντο Μιλάνι με τους: Πάολα Κορτελέζι, Αντόνιο Αλμπανέζε, Σόνια Μπεργκαμάσκο

Η έφηβη κόρη ενός αστού και ο συνομήλικός της γιος μιας φτωχής γυναίκας συνάπτουν σχέση, γεγονός που υποχρεώνει τους δύο ενήλικους να γνωριστούν και να περάσουν χρόνο μαζί προσέχοντας το νεαρό ζευγάρι.

Αναζητώντας τον Έρικ (Looking for Eric)

Κομεντί 2009 | Έγχρ. | Διάρκεια: 116′

(30/08-02/09), Πεμ.-Κυρ. 22.45

Αγγλογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κεν Λόουτς με τους: Στιβ Έβερτς, Ερίκ Καντονά, Στέφανι Μπίσοπ

Ο Έρικ είναι ένας μεσήλικος ταχυδρόμος, οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος περνά μια βαθιά ψυχολογική κρίση. Καθώς βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη, ο πρώην άσος της ομάδας του Ερίκ Καντονά εμφανίζεται από το πουθενά με μερικές πολύτιμες οδηγίες ζωής.

Ανεκπλήρωτος Γάμος (ON CHESIL BEACH)

Δραματική 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 110′

(03/09-05/09), Δευ.-Τετ. 20.45

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Ντόμινικ Κουκ με τους: Σίρσα Ρόναν, Μπίλι Χάουλ, Αν Μαρί Νταφ, Άντριαν Σκάρμπορο, Έμιλι Γουάτσον, Σάμιουελ Γουέστ

Βρετανία, Ιούλιος 1962. Ο Έντουαρντ και η Φλόρενς, δύο νιόπαντροι παρθένοι, φτάνουν στο ξενοδοχείο τους στην ακτή του Ντορσέτ. Καθώς ο γάμος τους υπόσχεται ένα ευτυχισμένο μέλλον, οι ίδιοι παλεύουν να καταπνίξουν τους κρυφούς τους φόβους για τη γαμήλια νύχτα που έρχεται…

Δέκα Υποπτοι για Φόνο (CROOKED HOUSE)

Θρίλερ 2017 | Έγχρ. | Διάρκεια: 115′

(03/09-05/09), Δευ.-Τετ. 23.00

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Ζιλ Πακέ-Μπρενέ με τους: Μαξ Άιρονς, Γκλεν Κλόουζ, Γκίλιαν Άντερσον, Στέφανι Μαρτίνι

Όταν ένας πλούσιος και αδίστακτος κροίσος δηλητηριάζεται στο ίδιο του το κρεβάτι, ο ντετέκτιβ Charles Hayward καλείται για να διαλευκάνει το έγκλημα. Η αποκάλυψη ότι η μία από τους κύριους υπόπτους είναι η εγγονή του θύματος, η Sophia, θα τον σοκάρει, μιας και ήταν πρώην ερωμένη του. Ο ντετέκτιβ πρέπει να διατηρήσει το μυαλό του καθαρό, ώστε να καθοδηγήσει την Sophia και την υπόλοιπη οικογένεια σε μια υπόθεση όπου κανένας δεν είναι υπεράνω υποψίας.

 

 

 

Share