Catherine Nail Atelier: η απόλυτη ασφάλεια που ζητάτε στην περιποίηση των άκρων

Μπαίνοντας στο Catherine Nail Atelier κυριαρχεί η άνεση και η ζεστασιά μα πάνω από όλα η αίσθηση ότι τηρούνται οι αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας. Λογικό, αφού οι ιδιοκτήτες του, ο Δημήτρης και η Κατερίνα, προέρχονται και οι δύο από το χώρο της υγείας και έβαλαν ως στόχο να προσφέρουν στην αγορά ένα studio περιποίησης άκρων, στο οποίο και ο πιο απαιτητικός πελάτης θα μένει ικανοποιημένος με τις συνθήκες υγιεινής.

Όλα τα εργαλεία είναι αποστειρωμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές που χρησιμοποιούνται στο χώρο της υγείας. Αυτόκαστος κλίβανος υγρής αποστείρωσης διασφαλίζει 100% αποστειρωμένα εργαλεία σε κάθε στάδιο της περιποίησης των άκρων σας. Καθημερινά ελέγχεται η διαδικασία αποστείρωσης με ειδικό δείκτη που περιέχεται σε κάθε ατομική συσκευασία εργαλείων, η οποία ανοίγεται αποκλειστικά για τον κάθε πελάτη.

Έτσι μπορούμε να έχουμε την απόλυτη σιγουριά ότι τα άκρα μας βρίσκονται στα πλέον κατάλληλα και προσεκτικά χέρια, για να μεταμορφωθούν στην καλύτερη εκδοχή τους.

Το κατάστημα φιλοξενεί τα πιό επώνυμα βερνίκια και μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και όλα αυτά σε τιμές, μάλιστα, που ξεκινούν για ολοκληρωμένο μανικιούρ (όχι μόνο βάψιμο) από 7€, αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα, η ασφάλεια και τα επώνυμα brands μπορούν να  συμβαδίζουν με τις προσιτές τιμές.

Και για να μας το κάνουν ακόμα πιο εύκολο, ο Δημήτρης και η Κατερίνα φρόντισαν να έχουν ιδιωτικό parking 5 θέσεων μπροστά στο μαγαζί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ραντεβού και να αφεθείτε με απόλυτη εμπιστοσύνη στα έμπειρα χέρια των τεχνιτριών πίνοντας τον αγαπημένο σας καφέ Nespresso που πάντα προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Πληροφορίες

Catherine Nail Atelier

Πεντέλης 59, Μαρούσι

211 0159068