“Αυτοκίνηση EKO 2018”: To Σάββατο ξεκινά η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου με 150 νέα μοντέλα

Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2018» ανοίγει φέτος τις πόρτες της το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (αίθουσα ξιφασκίας) και θα διαρκέσει για οκτώ ημέρες (10 – 18 Νοεμβρίου).

Η φετινή έκθεση είναι άκρως αναβαθμισμένη, καθώς έχουν προστεθεί 1500τ.μ εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες.

Στην «Αυτοκίνηση 2018», έχει προγραμματισθεί η πανελλήνια πρεμιέρα μεγάλου αριθμού νέων μοντέλων και εκδόσεων που σκιαγραφούν το μέλλον της αυτοκίνησης και αυξάνουν τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών.

Το 2018 είναι χρονιά – σταθμός για την ελληνική αγορά του αυτοκινήτου. Το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων αυξήθηκαν κατά 23,9% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Κυκλοφόρησαν στους δρόμους 79.179 καινούργια ασφαλή αυτοκίνητα που έχουν αναβαθμισμένο οικολογικό προφίλ. Οι προβλέψεις για τη φετινή χρονιά είναι θετικές και οι Έλληνες οδηγοί επιβεβαιώνουν την αγάπη τους για το αυτοκίνητο.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των Εισαγωγέων – Αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).

Στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», έχει δηλώσει συμμετοχή, έως και σήμερα, η πλειονότητα των αυτοκινητοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Nissan, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen, Volvo.

Τέλος, στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται να παρουσιαστεί ημερίδα με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον – Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ημερίδα που θα απασχολήσει τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού.

Η λίστα με τα καινούργια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην ελληνική αγορά είναι μακροσκελής όπως:

BMW: Νέα X5 Πανελλήνια πρεμιέρα, Νέα Σειρά 8 Coupe Πανελλήνια πρεμιέρα, i8 Roadster. Νέα X4 & νέα M2 Competion

CITROEN: Νέο C5 Aircross

DS: Νέο DS3 Crossback. Νέο DS7 Crossback

FIAT: Ανανεωμένο 500X με κινητήρα 1.000 κ.εκ.

FORD: Νέο Focus

HYUNDAI: Ανανεωμένο Tucson

JΕΕP: Νέο Wrangler

KIA: Νέο Ceed, Stinger & Niro υβριδικό

MERCEDES: Νέα CLS & νέα G-Class

MINI: Mini Electric Concept

NISSAN: e-Evalia

SEAT: Tarraco & Cupra Ateca

SKODA: Νέα Fabia Hatch Πανελλήνια πρεμιέρα. Nέα Fabia Combi Πανελλήνια πρεμιέρα. Nέα Fabia Monte Carlo Πανελλήνια πρεμιέρα & Kodiaq Scout

VW: Νέο Touareg

VOLVO: Νέο V60 & XC40

Το εισιτήριο είναι στα 6 ευρώ, ενώ Δωρεάν είναι η είσοδος για τα παιδιά που συνοδεύονται από τους γονείς τους (έως και 14 ετών).

Για τους ανέργους και τους φοιτητές το εισιτήριο είναι μόνο 3 ευρώ.

 

Share