Γνωρίστε τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου Αμαρουσίου

Με πλούσια ιστορία από το 1958, ο Aθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου προσφέρει ατομικά και ομαδικά αθλήματα στους κατοίκους της πόλης!

Σκάκι, ξιφασκία, σκοποβολή, πινγκ-πονγκ, ποδόσφαιρο, άρση βαρών κι άλλα πολλά με σκοπό την προάσπιση και διάνθιση του αθλητισμού στην πόλη.

O Aθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου ιδρύθηκε το 1958 από τον Αργύρη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έμεινε Πρόεδρος του Ομίλου μέχρι το 2008 όπου και απεβίωσε.

Από πολλές προσπάθειες ξεκίνησε πρώτα η ποδοσφαιρική ομάδα και το πρώτο καταστατικό του αθλητικού ομίλου Αγίου Θωμά Παραδείσου Αμαρουσίου αναγνώριστηκε το 1958 από το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Δυστυχώς η ποδοσφαιρική ομάδα δεν έχει βρει το χώρο που της αξίζει καθώς δεν υπάρχει δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου και προς το παρών οι ακαδημίες φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ARENA Soccer Club επί της οδού Κ. Παλαμά 4, Μαρούσι.

Αργότερα ιδρύθηκαν τμήματα βόλλευ Ανδρών και Γυναικών τα οποία έφτασαν μέχρι την Α΄ εθνική κατηγορία και από αυτή την ομάδα ανεδείχθη και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Βόλλευ και μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλλευ Στέλιος Προσαλίκας.

Ακόμα ιδρύθηκαν τμήματα Μπάσκετ, Χάντμπολ, τμήμα Πάλης, Ενόργανης Γυμναστικής, Άρσης Βαρών, Σκοποβολής και Τοξοβολίας, Στίβου, Σκάκι, Ξιφασκίας, Τζούντο, Ταε Κβο Ντο, Πινγκ-Πόνγκ, Παγκράτιο, Ποδηλασίας .

Δυστυχώς η έλλειψη αγωνιστικών χώρων και οικονομικών πόρων ανάγκασαν τον Όμιλο να μειώσει τα τμήματά του σε 12 περιορίζοντας τα πιο δαπανηρά.

Στο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς ‘Ι Ζηρίνης’ εδρεύουν τα τμήματα Σκοποβολής, Άρσης Βαρών.  Το τμήμα Τοξοβολίας είναι σε ειδικό χώρο επί της οδού Αρκαδίας 30 στο Δήμο Ν. Κηφισιάς.

Στην οδό Πεντέλης 3 και Λεωφ. Κηφισίας στο Μαρούσι βρίσκεται ο χώρος προπονήσεων για τα τμήματα Τζούντο, Παγκράτιο και Αϊκίντο.

Το τμήμα σκάκι προπονείται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Άγιου Θωμά στο Μαρούσι όπου βρίσκονται και τα γραφεία του Συλλόγου.

Το τμήμα Ξιφασκίας φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ) στο προπονητήριο της εθνικής ομάδας.

Το τμήμα Πινγκ Πόνγκ κάνει προπονήσεις στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης.

Τέλος το τμήμα Ποδοσφαίρου και οι ακαδημίες του φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του ARENA Soccer Club επί της οδού Κ. Παλαμά 4, Μαρούσι.

Επικοινωνία

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΔΙΟΝΥΣΟΥ & ΠΟΥΡΝΑΡΑ ΤΚ 151-25

(ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΓ. ΘΩΜΑ)

ΤΗΛ: 210 – 8061041

e-mail: info@aoparadeisos.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ:

ΤΡΙΤΗ 17.30-19.00 ΠΕΜΠΤΗ 19.30-21.00

 

Share