Αποχαιρετάει το Μαρούσι ο ΑΝΤ1

 

Αλλαγές και ανακατατάξεις στο ελληνικό τηλεοπτικό σκηνικό, αφού μετά την απόφαση σύμπραξης του ALPHA με το Star και τη μετακόμιση του καναλιού της Κάντζας στην Κηφισιά, έρχεται ακόμα μια…μετακόμιση.

Αυτή αφορά τον ΑΝΤ1, ο οποίος αναμένεται να αφήσει το Μαρούσι για την Κάντζα το προσεχές φθινόπωρο, καταλαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις του ALPHA.

Όπως αναφέρει η «Realnews», το κανάλι του Αμαρουσίου επεξεργαζόταν το σχέδιο της μετακόμισης τα τελευταία δύο χρόνια. Στην αρχή εξετάστηκε το ενδεχόμενο να χτιστούν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στους Θρακομακεδόνες ωστόσο το σχέδιο εγκαταλείφθηκε.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα το πολύ μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουν μετακομίσει στην Κάντζα η διοίκηση και όλες οι διοικητικές υπηρεσίες του ομίλου ΑΝΤ1. Στο παλιό κτίριο του ALPHA θα βγαίνει όλη η ροή του προγράμματος του καναλιού ενώ θα μετακομίσουν και όλες οι εταιρείες του ομίλου, τα ραδιόφωνα, η Δάφνη εκδοτική αλλά και η ναυτιλιακή.

Το σχετικό δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας ότι υπάρχουν σκέψεις στο ιστορικό κτίριο του Αμαρουσίου που έχει συνδεθεί με τον ΑΝΤ1 να διατηρηθεί ένα μικρός χώρος για συναισθηματικούς κυρίως λόγους.

 

 

Share