Δημοσκόπηση maroussi-news: Κίνηση και πεζοδρόμια ψηφίστηκαν ως τα σημαντικότερα προβλήματα στο Μαρούσι

Με εκατοντάδες συμμετοχές ολοκληρώθηκε η δημοσκόπηση του maroussi-news με θέμα το σημαντικότερο πρόβλημα στο Μαρούσι, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα μας την προηγούμενη εβδομάδα.

Μετά από μια…μεγάλη μάχη, το πρόβλημα της κίνησης στους δρόμους ψηφίστηκε ως το σημαντικότερο με ποσοστό 29% των συμμετεχόντων στην έρευνα. Ακολούθησαν με μικρή διαφορά η ποιότητα των δρόμων με 26% και η έλλειψη θέσεων στάθμευσης με 21%.

Μάλιστα, εκτός από τις ενδεδειγμένες επιλογές, το κοινό του Αμαρουσίου άφησε στα σχόλια τη γνώμη του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς παρατηρήσεις, είναι η ποιότητα των πεζοδρομίων, η οποία είναι προβληματική και έχει προκαλέσει δεκάδες ατυχήματα σε πεζούς.

Ακόμα, ειδική αναφορά έγινε στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών, την καθαριότητα και την ελλειπή σηματοδότηση και το φωτισμό στους δρόμους.

Πολλοί στάθηκαν στους…δημάρχους, τους οποίους θεωρούν μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης και στην κακή διαχείριση των πόρων που έχουν να αξιοποιήσουν.

Το maroussi-news ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή και θα συνεχίσει να δημιουργεί πεδία προς συζήτηση για την πόλη μας με σκοπό τη εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και τρόπους βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης!

Share