Αποτελέσματα δημοσκόπησης maroussi-news: Ικανοποιημένοι οι πολίτες με τη διαχείριση του χιονιά

Αρκετά ικανοποιημένη φαίνεται να είναι η πλειοψηφία του κοινού του maroussi-news, όσον αφορά τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου στην αντιμετώπιση του χιονιά, σύμφωνα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της περασμένης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, το 30% των συμμετεχόντων στην έρευνα δήλωσε αρκετά ικανοποιημένο από τη διαχείριση του χιονιά σε σχέση με τις προσδοκίες που είχε. Αμέσως πιο δημοφιλής επιλογή ήταν μια πιο μετριοπαθής στάση, με το 26% των ερωτηθέντων να υποστηρίζει πως κάποια πράγματα λειτούργησαν σωστά και κάποια όχι.

Το 18% θεωρεί ότι όλα λειτούργησαν άψογα και το 14% ότι η διαχείριση ήταν απαράδεκτη. Τα περισσότερα παράπονα που καταγράφηκαν στη σελίδα του maroussi-news επικεντρώθηκαν στην έλλειψη ρίψης αλατιού στους δρόμους που καθιστούσε την οδήγηση επικίνδυνη λόγω του πάγου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου από τη μεριά του έδωσε τα εύσημα στις υπηρεσίες του Δήμου για την αντιμετώπιση των έκτακτων συνθηκών που δημιουργήθηκαν, δηλώνοντας πως “οι άνθρωποι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όλη τη νύχτα για να κρατήσουν ανοικτούς τους δρόμους της πόλης μας, πρώτα τους κύριους και μετά τους περιφερειακούς, ώστε σήμερα στο Μαρούσι να μπορούν να διεξάγονται κανονικά όλες οι καθημερινές λειτουργίες”.

 

Share