Αποκριάτικο ξεφάντωμα για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Αμαρουσίου μαζί με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και τα μέλη της Διοίκησης του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό της Αποκριάς.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρετίζοντας τους παριστάμενους, ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους με τη ευκαιρία των γιορτών της Αποκριάς, και τους μετέφερε την αγάπη και την υποστήριξή του «Είμαστε κοντά σας. Θέλουμε να σας βλέπουμε γερούς και ευτυχισμένους και πάντα ακμαίους, να χαίρεστε την κάθε στιγμή της ζωής». Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό των Κ.Α.Π.Η που παρά τις δύσκολες εποχές και τις ελλείψεις ανταποκρίνεται με υπερβάλλοντα ζήλο στα καθήκοντά του.

Στη βραδιά «ξεχείλισε» το κέφι, με πολύ μουσική, φαγητό αλλά και χορό για τους παρευρισκόμενους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα, η Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κατερίνα Ιωάννου, οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και Κώστας Ρώτας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης και Στέφανος Τσιπουράκης.

 

Share