Ανοικτός Καφές Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας την Τετάρτη στην Κηφισιά!

Την ευκαιρία να ακούσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες και να μάθουν πολύτιμες συμβουλές σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την επαγγελματική σταδιοδρομία θα έχουν όσοι παρευρεθούν στη δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 14.30 στην Αίθουσα Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών (Μαρίνου Αντύπα 3, Κ.Κηφισιά).

Η δράση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιωθούν σε επίπεδο δεξιοτήτων και στοχεύει στην ενδυνάμωση, την κινητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή όσων βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας.

Σημειώνεται πως η είσοδος είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες. Η εκδήλωση είναι μια προσφορά από το Τμήμα Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς σε συνεργασία με το skywalker.gr.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Δράσης θα διαμορφωθεί ως εξής:

10:00-11:00 Η κα.Αθανασία Τσουκαλά θα παρουσιάσει «Τεχνικές Αναζήτησης Εργασίας»

11:15-12:15 Ο κ.Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, θα μιλήσει για την «Αγορά Εργασίας-Τάσεις και Προκλήσεις»

12:30-13:30 Η κα.Αναστασία Σιδερά, θα αναφερθεί στην εισήγησή της στη «Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού σημειώματος»

13:30-14:30 Η κα.Ιφιγένεια Παρασκευοπούλου, θα επικεντρωθεί σε «Συμβουλές και εργαλεία για μια επιτυχημένη συνέντευξη».

Η Δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας, Αγορά Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου, κ.Ευάγγελο Αυλήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και κράτηση θέσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το σύνδεσμο:

https://www.jobdays.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=970:jobday-anoiktos-kafes&catid=571:job-day-anoiktos-kafes&Itemid=3589

 

Share