Μπάσκετ: Μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου!

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία και διάκριση για το μπάσκετ του Αμαρουσίου, καθώς η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου ανέβηκε κατηγορία στο παιδικό τμήμα του συλλόγου και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γ’ ΕΣΚΑ!

Το maroussi-news επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή και δημιουργό της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου, Δημήτρη Γκόφα, ο οποίος μίλησε με ενθουσιασμό για τη σπουδαία προσπάθεια του συλλόγου και των αθλητών.

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία που μας φέρνει χαρά. Ο βασικός μας στόχος ως Ακαδημία είναι να δώσουμε στα παιδιά όλα τα εφόδια ώστε να ακολουθήσουν τον επαγγελματικό αθλητισμό στο μέλλον. Δε μας ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός, αλλά η ορθή αθλητικά και πνευματικά ανάπτυξη των παιδιών κι αυτό είναι το μεγαλύτερο τρόπαιο από όλα».

Το Μαρούσι συνεχίζει την ιστορική του παράδοση με συνεχείς μπασκετικές επιτυχίες, δείχνοντας πως υπάρχει πολύ ταλέντο και άνθρωποι οι οποίοι καθοδηγούν σωστά τους νεαρούς αθλητές στο χώρο του μπάσκετ.

Η ομάδα του Αμαρουσίου όλη τη χρονιά διέγραψε μία εντυπωσιακή πορεία μετρώντας σε 23 αγώνες 21 νίκες και μόλις 2 ήττες κάτι που φανερώνει την εντατική δουλειά που γίνεται καθημερινά τα τελευταία χρόνια κάτω από τη σκέπη του Κλειστού «Σπύρος Λούης».

Στον διπλό τελικό με την Anixi BC η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών ήρθε ισόπαλη με 55-55 στο πρώτο ματς που έγινε στο Μαρούσι και στο δεύτερο επικράτησε πανηγυρικά με 64-73 σφραγίζοντας τον τίτλο του πρωταθλητή και μαζί την άνοδο στη Β’ κατηγορία.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Δημήτρης Γκόφας, τόνισε:

«Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της, η Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα έχουμε στα τμήματα των Ακαδημιών 220 παιδιά, τα περισσότερα από κάθε άλλο μπασκετικό σύλλογο στο Μαρούσι. Για εμάς σπουδαία επιτυχία είναι να αναπτύσσουμε και να εξελίξουμε τα παιδιά αυτά ώστε να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Τρανό παράδειγμα η περίπωση του Θοδωρή Μπακέα, ο οποίος ήρθε στη νεοσύστατη, τότε, Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών και με σκληρή δουλειά κατάφερε να βρεθεί στην Α1 και στον Ήφαιστο Λήμνου με πενταετές συμβόλαιο, κάτι που μας κάνει πραγματικά περήφανους!»

Πληροφορίες

Ακαδημία Ανάπτυξης Αθλητών Αμαρουσίου

Τηλ: 697 716 8891

 

Share