Αφιέρωμα στον Νίκο Καζαντζάκη την Κυριακή 4 Μαρτίου στο Μαρούσι

Ο νέος πολιτιστικός σύλλογος “Ιδεόπολις” στο Μαρούσι, διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση με τίτλο «Νίκος Καζαντζάκης: 9 μαθήματα αυτογνωσίας» με ελεύθερη είσοδο στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 19.00.

Μία παρουσίαση πάνω στο έργο του κορυφαίου, ίσως, Έλληνα συγγραφέα, στοχαστή και φιλοσόφου. Πρόκειται για μια προσπάθεια να προσεγγίσουμε τον Νίκο Καζαντζάκη και να εκμαιεύσουμε μαθήματα που θα μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε καλύτερα τον άνθρωπο και τον εαυτό μας. Μία προσπάθεια να διδαχθούμε μαθήματα που θα μας οδηγήσουν πιο κοντά στην ευτυχία και την ελευθερία.

Η Ιδεόπολις είναι μια νεοσύστατη κοινότητα στο Μαρούσι που προωθεί την εφαρμογή φιλοσοφικών ιδεών ως τρόπο ζωής. Το maroussi-news επικοινώνησε με τον Παντελή, ιδρυτή της ομάδας, ο οποίος είπε πως σκοπός της κοινότητας είναι να «βάλουμε τη φιλοσοφία στη ζωή μας, γνωρίζοντας και συζητώντας έργα συγγραφέων σχετικά με τη φιλοσοφία». Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει στις συζητήσεις και τις δράσεις της ομάδας, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6983512831 ή τη σελίδα στο facebook.

Πληροφορίες

Ιδεόπολις
Μεγάλου Αλεξάνδρου 23, Μαρούσι. 1ος όροφος
Τηλ. 6983512831
«Νίκος Καζαντζάκης: 9 μαθήματα αυτογνωσίας»
Κυριακή 4 Μαρτίου, ώρα 19.00
Είσοδος Ελεύθερη

 

Share