Ζωγραφική σε πέτρα για καλό σκοπό στον βρεφονηπιακό σταθμό FROGGY

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17.30 στον βρεφονηπιακό σταθμό froggy Λ. Δημοκρατίας 13 στα Μελίσσια θα πραγματοποιηθεί η πρώτη έκθεση της δημιουργού κυρίας Μαρίας Παυλοπούλου με ζωγραφική πάνω σε πέτρα. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν αποκλειστικά για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για τη στήριξη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Τόσο η υπεύθυνη του σταθμού κυρία Τσιμπρικίδου Μελίνα όσο και η δημιουργός δείχνουν την ευαισθησία τους για άλλη μια φορά και περιμένουν μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα αυτό.

Ζωγραφική σε πέτρα για καλό σκοπό Έκθεση ζωγραφικής πάνω σε πέτρα της Μαρίας Παυλοπούλου, για τη στήριξη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Eλλάδος, στον σταθμό Froggy, Δημοκρατίας 13 στα Μελίσσια. #livemedianewsΗ Μαρία Παυλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία. Από μικρή ηλικία, παρακολουθώντας τη μητέρα της και τη θεία της, άρχισε να ασχολείται με τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Συγγραφέας εκτός των άλλων, του βιβλίου «Αλμυρές γεύσεις γλυκές απολαύσεις».

Gepostet von Livemedia.gr am Dienstag, 4. Dezember 2018

Share