Η 56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής έρχεται στο Μαρούσι

Η 56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής, που πλέον έχει γίνει θεσμός, ξεκινάει για ακόμα μια χρονιά στις 25 Νοεμβρίου στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι.

Η Έκθεση Κεραμικής είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση της Ελληνικής Κεραμικής Τέχνης και αποτελεί μία από τις μακροβιότερες εκθέσεις στη χώρα μας. Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε όλα τα διακριθέντα έργα του ετήσιου διαγωνισμού που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ) με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Κατά το χρονικό διάστημα της έκθεσης, τα Σαββατοκύριακα του Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί και το 7ο Forum Ελληνικής Κεραμικής, στο οποίο θα λειτουργούν και ανοιχτά εργαστήρια αγγειοπλαστικής και πηλοπλαστικής για μικρούς και μεγάλους.

Ομιλίες, παρουσιάσεις, διαδραστικές δραστηριότητες, ιστορική επισκόπηση, σεμινάρια και εργαστήρια θα δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό να έρθει σε άμεση επαφή με την κεραμεική, τη μόνη τέχνη που συνδυάζει και τα τέσσερα στοιχεία της φύσης, το νερό, το χώμα, τον αέρα και τη φωτιά.

Πληροφορίες
56η Πανελλήνια Έκθεση Κεραμικής
Εγκαίνια: 25 Νοεμβρίου 2018, 20:00
Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής, Αίθουσα Αλέξανδρος Γαρδέλης
Καθημερινά 09:00-21:00
έως 31 Δεκεμβρίου 2018
210 6144430
Είσοδος Ελεύθερη