Burger Fest 2018: Η Αθήνα υποδέχεται ένα χορταστικό τριήμερο γεμάτο απίθανες γεύσεις!

Το Burger Fest της Αθήνας, ένα από τα μεγαλύτερα food festival της πόλης επιστρέφει σε ένα απολαυστικό «burgeroτριήμερο», από τις 14 έως τις 16 Σεπτεμβρίου στο Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ.

Η μεγάλη γιορτή του burger που μέσα σε μόλις 2 διοργανώσεις εξελίσσεται σε θεσμό για την πρωτεύουσα θα πραγματοποιηθεί στον ανανεωμένο και υπέροχο χώρο στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, έναν χώρο κατάλληλο και με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές, έτοιμο να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους χιλιάδες φίλους του burger, μικρούς και μεγάλους!

Τα καλύτερα εστιατόρια και burger houses της Αθήνας, θα σερβίρουν τις δικές τους ανεπανάληπτες γευστικές προτάσεις με λαχταριστά πιάτα από τα αγαπημένα μας μπιφτεκόψωμα και σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.

Ετοιμαστείτε ν’ απολαύσετε μοναδικές γεύσεις που θα προκαλέσουν εκρήξεις απόλαυσης στον ουρανίσκο. Επιπλέον, οι παράλληλες δράσεις θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς με live cooking, happenings, dj set, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις, ενώ το μουσικό πρόγραμμα θα ξεσηκώσει το κοινό στο κλείσιμο κάθε ημέρας.

Την τελευταία μέρα το Burger Fest κλείνει με το Μεγάλο Βραβείο του καλύτερου burger house για το Burger Fest ’18 – Αθήνα και καλύτερου burger του φεστιβάλ που θα ψηφίσει αποκλειστικά το κοινό!

Οι παρευρισκόμενοι, εκτός από γευστικά burger, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανή μουσική!

Την πρώτη μέρα οι σαγηνευτικοί Gadjo Dilo θα μας καθηλώσουν, ενώ πιο πριν θα ανοίξουν το Φεστιβάλ ο MCD μαζί με την IDRA KAYNE.

Tη δεύτερη ημέρα θα απολαύσουμε τον International Showman Tonis Sfinos μαζί με τους The Jaguar Bombs και σε After Party τους Βιετνάμ ενώ η τρίτη μέρα κλείνει εκρηκτικά με KOZA MOSTRA και Blend Mishkin & Roots Evolution.

Πληροφορίες

Παρασκευή έως Κυριακή | 14 – 16 Σεπτεμβρίου

Εισιτήρια: 5 ευρώ με μπύρα (4 ευρώ για ανέργους, φοιτητές & πολύτεκνους)

Ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 17:00 – 00:00

Σαββάτο 13:00 – 00:00

Κυριακή 13:00 – 00:00

Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ

 

 

 

 

Share