Ο Δήμος Αμαρουσίου συνδιοργανωτής στο Τουρνουά μπάσκετ 3on3 στο ΟΑΚΑ 4-5 Ιουνίου 2022

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού διοργανώνει στο ΟΑΚΑ (Πάρκινγκ του Κολυμβητηρίου Ρ6) το Τουρνουά μπάσκετ 3on3 με κεντρικό σύνθημα ‘’ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ & ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ’’, στις 4-5 Ιουνίου 2022.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου επισημαίνει σε μήνυμά του: «Το Μαρούσι είναι μία πόλη με μεγάλη αθλητική παράδοση που έρχεται από την εποχή των αρχαίων ολυμπιακών αγώνων. Σήμερα η Μητρόπολη των Βορείων προαστίων αποτελεί ταυτόχρονα και κόμβο ανάδειξης αθλητικών ταλέντων με ιδιαίτερες επιδόσεις στο μπάσκετ. Το Τουρνουά 3on3 είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για όλους τους συμπολίτες μας όλων των ηλικιών και φύλων να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους και να ψυχαγωγηθούν στο άθλημα αυτό. Το θέαμα που θα παρουσιαστεί θα είναι υψηλού επιπέδου και όσοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες θα μπορούν να ταυτόχρονα να δείξουν την αλληλεγγύη τους προσφέροντας προϊόντα για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου».

Υπεύθυνη διοργάνωσης για τον Δήμο Αμαρουσίου η Πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Ελένη Λέκκα.

Ώρες διεξαγωγής Τουρνουά μπάσκετ 3on3

Σάββατο: 09.00-14.00  & 17.00-20.30

Κυριακή: 10.00-14.00 & 17.00-20.30

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://3on3streetball.gr/id-3on3.html

Share