Εργαστήριο πασχαλινής λαμπάδας και άλλων δημιουργιών στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου διοργανώνει ένα μοναδικό δημιουργικό εργαστήριο σε ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα με μουσική και γιορτινή διάθεση το Σάββατο 6 Απριλίου, από τις 12.00πμ ως τις 16.00μμ.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος: “Σας περιμένουμε σε ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα με μουσική και γιορτινή διάθεση να φτιάξουμε τη λαμπάδα μας, αλλά κι άλλες πασχαλινές κατασκευές όπως φαναράκια και καλάθια.
Θα κόψουμε, θα ράψουμε, θα δημιουργήσουμε!

Και για να πάρετε μία μικρή γεύση…..

Τα κεριά και τα διακοσμητικά που θα χρησιμοποιήσουμε, τα παρέχουμε, έναντι συμβολικού ποσού έκαστο.
Αν ωστόσο έχετε κάποιο αγαπημένο υλικό ή διακοσμητικό που θέλετε οπωσδήποτε να το χρησιμοποιήσετε είναι καλοδεχούμενο. Όπως καλοδεχούμενοι θα είναι και εξωσχολικοί φίλοι!

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν και για την αγορά καζάκας με τυπωμένο/ραμμένο το λογότυπο του σχολείου μας, ολοκληρώνοντας, έτσι, την σχολική ενδυμασία των παιδιών σε παρελάσεις, γιορτές κλπ.”

Συντονίζουν οι κα Μαρία Καραμολέγκου & η κα Γιώτα Μάλαμα.

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου 

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου ιδρύθηκε το 1986 και σύμφωνα με το καταστατικό του, σκοπός του είναι η συμπαράσταση και ενίσχυση του έργου του σχολείου για την πνευματική, σωματική, πολιτιστική, ηθική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.

Στην δύσκολη κοινωνικοοικονομική περίοδο της κρίσης που διανύουμε, καταβάλλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια για την ανάπτυξη ισχυρών δεσμών συνεργασίας, συνέργειας και  συμπόρευσης για μια σχολική κοινότητα που θα λειτουργεί ως κοιτίδα τροφοδότησης και αλληλοϋποστήριξης όλων των μελών της.

Τον σκοπό μας αυτό προσπαθούμε να τον επιτύχουμε μέσα από την οργάνωση δημιουργικών δραστηριοτήτων, επιστημονικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, αλλά και την καθιέρωση εκδηλώσεων όπως το Πολιτιστικό Διήμερο, που πραγματοποιείται στο τέλος κάθε έτους, με την συμβολή όλων των γονέων και ανοιχτή πρόσκληση στην ευρύτερη κοινότητα.

Μέσα από την πλούσια δράση μας, με την συμβολή και της Διεύθυνσης και του Συλλόγου Διδασκόντων προσπαθούμε να καλλιεργούμε αξίες όπως, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας, του αλληλοσεβασμού και της συμπερίληψης.

Share