Πάνω από 200 αθλητές στον 5ο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και φέτος ο 5ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας», τον οποίο διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, τιμώντας έτσι το αείμνηστο μέλος του Ομίλου Ιωσήφ Μακαρώνα για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του.

Ο διασυλλογικός αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Καρέλλα, με τη συμμετοχή 20 σωματείων, ενώ συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στο μήνυμά του εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήρια του για τη συμμετοχή τους σ΄ ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα αθλήματα, επιβραβεύοντας παράλληλα τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, που, όπως ανέφερε, «φέρνει τους νέους κοντά στον αθλητισμό και σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αμαρουσίου θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες πρωτοβουλίες που αφορούν τη νεολαία της πόλης μας».

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου, Δημήτριος Λέμης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για την αμέριστη συμπαράσταση και την πολύτιμη υποστήριξή του, καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου για τη συνδρομή στον καθαρισμό της αγωνιστικής διαδρομής, την προσφορά των υλικοτεχνικών μέσων για τη επιτυχή και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Στην αθλητική διοργάνωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΟΣΚ, Αλέκος Κελλόγλου, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ευάγγελος Κάββαλος, Κωνσταντίνος Ρώτας, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και αντιπρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου, Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης και Πέτρος Κόνιαρης.

Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου

Ο Αθλητικός Όμιλος Παραδείσου Αμαρουσίου ιδρύθηκε το 1958 από τον Αργύρη Παναγιωτόπουλο και έμεινε Πρόεδρος του Ομίλου μέχρι το 2008 όταν και απεβίωσε. Από πολλές προσπάθειες ξεκίνησε πρώτα η ποδοσφαιρική ομάδα και το πρώτο καταστατικό του αθλητικού ομίλου Αγίου Θωμά Παραδείσου Αμαρουσίου αναγνώρισε το 1958 το Πρωτοδικείο Αθηνών.

Αργότερα ιδρύθηκαν τμήματα βόλλευ Ανδρών και Γυναικών και φθάσαμε μέχρι την Α΄ εθνική κατηγορία και από αυτή την ομάδα ανεδείχθη και ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Βόλλευ και μέχρι πρόσφατα Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόλλευ, Στέλιος Προσαλίκας.

 

Επίσης ιδρύσαμε τμήματα Μπάσκετ, Χάντμπολ, τμήμα Πάλης, Ενόργανης Γυμναστικής, Άρσης Βαρών, Σκοποβολής και Τοξοβολίας, Στίβου, Σκάκι, Ξιφασκίας, Τζούντο, Ταε Κβο Ντο, Πινγκ-Πονγκ, Παγκράτιο, Ποδηλασίας .

 

Share