5 λόγοι που επιλέγω την Τupperware για μένα και την οικογένειά μου

Η σχέση μας με την Tupperware ξεκινά από τα παιδικά μας χρόνια. Έχουμε ακόμα έντονες τις αναμνήσεις των μαμάδων μας να μαζεύονται στο σαλόνι για να παρακολουθήσουν μια επίδειξη τάπερ. Θυμόμαστε ακόμα τα δοχεία φαγητού που αποτελούσαν καινοτομία τότε, καθώς δεν έσπαγαν όπως τα γυάλινα ή τα κεραμικά και επίσης συνοδεύονταν από ένα κάλυμμα που δεν επέτρεπε να εισχωρήσει στο δοχείο ούτε νερό ούτε αέρας. Οι μαμάδες τα περιεργάζονταν με ενθουσιασμό και σιγά σιγά τα ντουλάπια της κουζίνας μας και το ψυγείο μας γέμισαν με αυτά τα… “μαγικά” μπωλ.

Ποιος θα περίμενε ότι 75 χρόνια μετά, η Tupperware θα ήταν ο υπ’ αριθμόν ένας σύμμαχός μας στην κουζίνα, και αχώριστος συνεργάτης στην προετοιμασία, την αποθήκευση και τη βέλτιστη συντήρηση του φαγητού για πάρα πολλούς λόγους που θα μοιραστώ μαζί σας.

5 λόγοι που επιλέγω την Tupperware

1. Η ιστορία της

Η Tupperware είναι μια εταιρεία 75 ετών. Στην χώρα μας ήρθε το 1964 και τρία χρόνια μετά ξεκίνησε η λειτουργία του εργοστασίου της στη Θήβα. Σήμερα το εργοστάσιο της Θήβας είναι ένα από τα τρία στην Ευρώπη και με τις υπερσύγχρονες μηχανές του αλλά και το άρτια εξειδικευμένο του προσωπικό παράγει τα ποιοτικά προϊόντα, που απολαμβάνουμε όλοι μας καθημερινά. Μια εταιρία λοιπόν με ιστορία, με εμπειρία, με περγαμηνές που εξελίσσεται διαρκώς δεν μπορείς παρά να την εμπιστεύεσαι! Μια ιστορία που είναι και δική μας, καθώς με αυτά τα προϊόντα μεγαλώσαμε. Μέσα σε αυτά γευτήκαμε το φαγητό της γιαγιάς και της μαμάς, τσιμπήσαμε κλεφτές μπουκιές από σπιτικά φαγητά και με αυτά ταξιδέψαμε για σπουδές, έχοντάς τα στις αποσκευές μας γεμάτα καλούδια. Τα λάτρεψε η μαμά μας, τα λατρέψαμε κι εμείς και τώρα δεν τα αποχωρίζονται και τα παιδιά μας.

5 λόγοι που επιλέγω την Τupperware για μένα και την οικογένειά μου

2. Η οικονομία

Πόσοι δεν μεγαλώσαμε με την πεποίθηση πως το να πετάμε το φαγητό μας είναι “αμαρτία”; Μπορεί η λέξη “αμαρτία” να ανήκει σε μια άλλη εποχή, αλλά το γεγονός παραμένει: το να πετάμε το φαγητό είναι σπατάλη. Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα, το 1/3 του φαγητού μας καταλήγει στα σκουπίδια καθημερινά. Ο βασικός λόγος που τα τρόφιμα δεν “κρατάνε” για καιρό είναι η μη σωστή αποθήκευσή τους. Χάρη στην Tupperware τα πράγματα αλλάζουν, καθώς στα δοχεία της τα τρόφιμα διατηρούνται φρέσκα για περισσότερο καιρό. Χάρη στα αεροστεγή και υδατοστεγή καλύμματα που διαθέτουν, διατηρούν τη φρεσκάδα του φαγητού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ενώ η τεχνογνωσία πίσω από βραβευμένες σειρές όπως η σειρά Έξυπνης ψύξης με τις ειδικές βαλβίδες ελέγχου εισαγωγής αέρα ή η σειρά Σμαρτ με το καινοτόμο φίλτρο Condens Control® ρυθμίζει την υγρασία και συγκρατεί τις οσμές. Αν αυτό δεν είναι οικονομία, τότε τι είναι;

5 λόγοι που επιλέγω την Τupperware για μένα και την οικογένειά μου

3. Η ασφάλεια

Όλοι θέλουμε το καλύτερο για την οικογένειά μας. Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά, το βασικό μέλημα ενός γονιού είναι η υγεία του. Κάθε φορά λοιπόν που επιλέγουμε ένα προϊόν που θα βάλουμε στο σπίτι μας, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με το φαγητό μας, επιθυμούμε να διασφαλίζει ότι δεν θα είναι βλαβερό για τους ανθρώπους μας. Τα προϊόντα Tupperware, όχι μόνο είναι ελαφριά κι άθραυστα για να παίζουν με ασφάλεια οι μικροί μας φίλοι, αλλά κυρίως είναι BPA free, διασφαλίζοντας ότι δε θα εισχωρήσει καμία βλαβερή ουσία από το δοχείο στο φαγητό μας κατά την αποθήκευση, το μαγείρεμα ή το ζέσταμα στο φούρνο και τα μικροκύματα.

5 λόγοι που επιλέγω την Τupperware για μένα και την οικογένειά μου

4. Η διάρκεια ζωής που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον

Η Tupperware στηρίζει τη βιώσιμη ανάπτυξη γι’ αυτό και όλα τα προϊόντα της είναι φτιαγμένα για να διαρκέσουν μια ζωή. Και εκτός από την χρησιμότητα του να έχεις στη κουζίνα σου ένα προϊόν που “δεν παθαίνει τίποτα”, εδώ συμβαίνει και κάτι ακόμα πιο σημαντικό: μπαίνει τέλος στις συσκευασίες μιας χρήσης που φράζουν τους ωκεανούς και μολύνουν το έδαφός μας. Χρησιμοποιώντας προϊόντα Tupperware, όπως τα δοχεία μεταφοράς φαγητού, τα Ποτήρια Θερμός, αλλά και τα Οικολογικά Μπουκάλια νερού, μειώνουμε την κατανάλωση πλαστικών μιας χρήσης, εξοικονομούμε χρήματα και ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα που αφήνουν πίσω τους τα απορρίμματα. Με λίγα λόγια, φροντίζοντας να χρησιμοποιούμε Eco friendly προϊόντα προστατεύουμε το περιβάλλον και τις επόμενες γενιές, δηλαδή τα παιδιά μας.

5 λόγοι που επιλέγω την Τupperware για μένα και την οικογένειά μου

5. Η OnTheGo σειρά που της έχω αδυναμία

Εννοείται ότι τα ντουλάπια μου και το ψυγείο μου είναι γεμάτο με προϊόντα Tupperware. Αυτό που ίσως να μην ξέρει ο πολύς ο κόσμος είναι ότι η Tupperware διαθέτει δοχεία, όχι μόνο για αποθήκευση, αλλά και προετοιμασία, σερβίρισμα και μαγείρεμα. Πολυχρηστικά, πλαστικά ή μεταλλικά δοχεία και σκεύη καλύπτουν κάθε ανάγκη του καθημερινού φαγητού. Αλλά η αδυναμία μου είναι η σειρά On-The-Go, δηλαδή τα Tupperware δοχεία μεταφοράς φαγητού, νερού και ροφημάτων που με έχουν σώσει κυριολεκτικά για το κολατσιό των παιδιών στο σχολείο, την παιδική χαρά, τις εκδρομές και γενικά τις βόλτες μας. Κατασκευασμένα από το περιβαλλοντικά συνειδητό υλικό ECO+, στιλάτα και πρακτικά, δεν τα αποχωριζόμαστε ποτέ, ούτε εγώ, ούτε τα παιδιά μου. Αλλά το κυριότερο, είναι σημαντικό για μένα να ξέρω πως είναι ασφαλή για την οικογένειά μου, ενώ παράλληλα μας μαθαίνουν να σεβόμαστε το περιβάλλον χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στις επιθυμίες μας.

Πηγή: https://www.themamagers.gr

5 λόγοι που επιλέγω την Τupperware για μένα και την οικογένειά μου

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην εκπρόσωπο της εταιρείας:
Mαρία Ν. Βεκρή
6932100260
Share