Έρχεται η 42η Έκθεση Σπιτιού Athens Home Expo στο Μαρούσι

Στην εποχή της ανανέωσης και της δημιουργικότητας, η Έκθεση Σπιτιού Athens Home Expo ανοίγει για 42η φορά τις πύλες της από 24 Φεβρουαρίου έως 4 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI (Λ. Κηφισίας 39 στο Μαρούσι).

Τα μεγαλύτερα ονόματα, στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού, θα παρουσιάσουν, για εννέα συνεχείς ημέρες, τις πιο όμορφες δημιουργίες τους, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά μια μεγάλη ποικιλία επίπλων σπιτιού αλλά και είδη εξοπλισμού σπιτιού όπως είδη ψύξης και θέρμανσης, φωτιστικά, λευκά είδη, χαλιά και οτιδήποτε είναι απαραίτητο για μια μοντέρνα κατοικία. Οι 40.000 επισκέπτες που επισκέπτονται την έκθεση κάθε χρόνο επιβεβαιώνουν την επιτυχία της . Αν ενδιαφέρεστε για δωρεάν πρόσκληση, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης.

Η Έκθεση Athens Home Expo, αποτελεί πλέον θεσμό στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού του σπιτιού γενικότερα, τόσο για τους επισκέπτες της όσο και για τους επαγγελματίες τους οποίους φιλοξενεί. Τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του επίπλου και του εξοπλισμού σπιτιού παρουσιάζουν τις πιο όμορφες δημιουργίες τους. Η υψηλή επισκεψιμότητα της έκθεσης σε συνδυασμό με την προνομιακή θέση του υπερσύγχρονου εκθεσιακού κέντρου το οποίο βρίσκεται σε κομβικό σημείο (έξοδος Αττικής Οδού, κοντινός σταθμός ηλεκτρικού, πολλές γραμμές λεωφορείων που εξυπηρετούν από πολλές περιοχές της Αθήνας) με ευρύχωρο και δωρεάν parking, 2.500 θέσεων στο χώρο του εμπορικού κέντρου AVENUE, έχουν αναγάγει την Athens Home Expo στην δημοφιλέστερη και πιο επιτυχημένη έκθεση στο χώρο του σπιτιού.

Πληροφορίες

AthensHomeExpo

Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 39, Μαρούσι

Τηλ: 210 2613400

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Καθημερινές 16:30 έως 21:30

Σαββατοκύριακα 10:30 έως 21:30

 

 

Share