Τριήμερο αφιέρωμα με δωρεάν εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Μαρούσι

Από την Πέμπτη 8 Μαρτίου έως το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018, το Μαρούσι γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας και διοργανώνει ένα τρίπτυχο εκδηλώσεων πολιτισμού, υγείας και ευεξίας, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Το τριήμερο αφιέρωμα θα ανοίξει η αυτοβιογραφική θεατρική παράσταση «Κόκκινη μνήμη» της Πολύνας Γκιωνάκη, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 στις 9:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (Λεωφ. Κηφισίας 207, Μαρούσι).

Την επόμενη μέρα του αφιερώματος, Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 στις 8:00 μ.μ. το Δημαρχείο Αμαρουσίου θα φιλοξενήσει Ημερίδα με θέμα «Η Υγεία της Γυναίκας», στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι:

-Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

-Χρήστος Παπασιδέρης, αγγειοχειρουργός, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αλεξανδρούπολης, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

-Γιώργος Κολλιόπουλος, μαιευτήρας – γυναικολόγος, επιμελητής Μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου».

-Δημήτρης Δανιάς, οικογενειακός σύμβουλος.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Δήμος Αμαρουσίου θα προσφέρει δωρεάν ιατρικό – διαγνωστικό έλεγχο από τους ιατρούς ομιλητές σε όλες τις γυναίκες που θα παραβρεθούν στην ομιλία.

Το τριήμερο αφιέρωμα θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 11:00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» (Βασιλίσσης Όλγας 12, Σταθμός ΗΣΑΠ) με το ανοικτό πρόγραμμα γυμναστικής «Γυμναστείτε με την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή».

Η Ολυμπιονίκης και γυμνάστρια Πηγή Δεβετζή θα γυμνάσει και θα δώσει συμβουλές στις συμμετέχουσες με στόχο την Υγεία και την Ευεξία της Σύγχρονης Γυναίκας.

Οι ενδιαφερόμενες για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στον αριθμό του τηλεφωνικού κέντρου του δημαρχείου 213 2038000.

Υπενθυμίζεται πως η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Share