Τρέχουμε στο Run Together και στηρίζουμε την Κιβωτό του Κόσμου

Την επόμενη Κυριακή, 14 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο RUN TOGETHER powered by INTER-SPORT & SAUCONY με στόχο να στηρίξει την Κιβωτό του Κόσμου.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που ιδρύθηκε το 1998. Στόχος της είναι η προστασία των μικρών παιδιών από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και των ορφανών παιδιών που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, απουσία ιατρικής φροντίδας και αβέβαιο μέλλον.

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, ο υπεύθυνος Marketing της εταιρείας SAUCONY, αναφέρει: «Θέλαμε όλη αυτή η διοργάνωση να έχει να προσφέρει κάπου. Γνωρίζαμε τη δράση της Κιβωτού του Κόσμου από κάποιο μέλος της ομάδας μας και ξέρουμε το έργο που επιτελεί, το οποίο αξίζει να υποστηρίξουμε. Έχουμε ήδη αρκετές συμμετοχές και ελπίζουμε να βοηθήσει και ο καιρός να έρθει ο κόσμος και να το διασκεδάσουμε. Είναι ένας ωραίος αγώνας και, όταν τον τρέχουμε μαζί, γίνεται ακόμα πιο όμορφος».

Η εκκίνηση του 5ου RUN TOGETHER θα γίνει στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ στη Λεωφόρο Κύμης με 3 διαδρομές, των 3, των 6 και των 9 χιλιομέτρων.

Πληροφορίες

Run Together

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου

ΟΑΚΑ

www.runtogether.gr