Το Oktoberfest έρχεται στο Μαρούσι!

Χτες, 22 Σεπτεμβρίου, ξεκίνησε στο Μόναχο, το Oktoberfest, η μεγαλύτερη γιορτή μπύρας στον κόσμο. Για 16 μέρες, ένα τεράστιο λιβάδι μέσα στην πόλη του Μονάχου της Γερμανίας γεμίζει με εκατομμύρια λάτρεις της μπύρας από όλο τον κόσμο. Ξύλινοι πάγκοι, παραδοσιακά καταστήματα, σερβιτόρες και barmen με τις παραδοσιακές βαυαρικές στολές και η μπύρα από δεκάδες τοπικές ζυθοποιίες να ρέει άφθονη μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, της οποίας η παράδοση ξεκίνησε από ένα βασιλικό γάμο στη Βαυαρία το 1810, αυτό είναι το Oktoberfest!Είναι σίγουρα μια ξεχωριστή εμπειρία, όμως δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να πάνε στο μαγευτικό και χαρούμενο Μόναχο αυτές τις μέρες. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να απολαύσετε λίγο από το γιορτινό κλίμα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι.

Που; Στη Γερμανική Σχολή Αθηνών που είναι το κατεξοχήν κατάλληλο μέρος στην Αθήνα, για να μας μεταφέρει τον αέρα αυτής της κλασικής γερμανικής γιορτής. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα έσοδα του Oktoberfest, το οποίο διοργανώνεται για δέκατη χρονιά, θα ενισχύσουν το ταμείο υποτροφιών για τους μαθητές της Σχολής.

Γερμανικά λουκάνικα, λέμπερκας, μπρέτσελ, διάφορα άλλα γερμανικά εδέσματα και δροσερή μπίρα σας περιμένουν, για να πάρετε μια γεύση από το βαυαρικό Oktoberfest. Το Oktoberfest πλαισιώνεται από ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει διασκεδαστικές παιδικές δραστηριότητες της Trekking Ελλάς, παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, τον περίφημο μάγο Magic Tolto, ένα bubble-show με τεράστιες σαπουνόφουσκες, παραδοσιακή μουσική βαυαρικού Oktoberfest και μια πλούσια λαχειοφόρο αγορά στην οποία μπορείτε να κερδίσετε αεροπορικά εισιτήρια, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία, δωροεπιταγές καταστημάτων και πολλά άλλα δώρα.

Πληροφορίες

Oktoberfest, Γερμανική Σχολή Αθηνών

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, 12:00-20:00

Δημοκρίτου 6, 15123, Μαρούσι