Το maroussi-news.gr στηρίζει τις επιχειρήσεις του Αμαρουσίου

Χάρη σε όλους εσάς το maroussi-news.gr μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ξεχωρίσει και έχει αναδειχτεί σε ένα από τα πιο αγαπητά site γεγονός που αποδεικνύεται και από την μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας καθώς πλέον μετρά 65.000 μοναδικούς επισκέπτες το χρόνο.

Στις σελίδες του θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τον Δήμο και τις δράσεις του, ιστορικά στοιχεία για την περιοχή, χρήσιμες πληροφορίες αλλά και τα νέα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο Μαρούσι και στην ευρύτερη περιοχή. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να αναδείξουμε την πόλη μας αλλά και τους ανθρώπους της. Γι αυτό το maroussi-news.gr δίνει τη δυνατότητα, σε όσους το επιθυμείτε (ελεύθεροι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, σύλλογοι, σχολές κτλ.),  να παρουσιάσετε και να διαφημίσετε τη δουλειά σας με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Η προσφορά είναι 6μηνη και 12μηνη για να επιλέξετε καλύτερα αυτή που σας ταιριάζει. Το κόστος για την εξάμηνη προσφορά ανέρχεται πλέον στα 150 ευρώ από 200 ευρώ και για την ετήσια στα 250 ευρώ από 400 ευρώ*. Σε αυτή τη προσφορά περιλαμβάνονται διαφημιστικό μπάνερ στην αρχική σελίδα του site που οδηγεί στο δικό σας site ή στα δικά σας social media, ένα γενικό αφιέρωμα της επιχείρησής σας γραμμένο από τη δημοσιογράφο μας, προβολή από τη σελίδα μας στο facebook και προβολή με insta story από το instagram maroussi-news.gr.

Μη ξεχνάτε πως βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, που είναι γεμάτα δράσεις, bazzars, εκθέσεις και που όλοι μας μετά από σχεδόν δύο δύσκολα χρόνια εν μέσω πανδημίας επιθυμούμε να βγούμε, να ψωνίσουμε, να συναναστραφούμε και να γιορτάσουμε με όλη μας τη ψυχή!

Επικοινωνήστε μαζί μας και επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά προβολής του maroussi-news.gr

Kaτερίνα Αναστασοπούλου
Υπεύθυνη Προώθησης & Διαφήμισης
τηλ.: 69 09 58 02 40
instagram&facebook: maroussi-news

*Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ

Share