Το ανακαινισμένο Photovekris αναδεικνύει τις ομορφότερες στιγμές μας!

Το”Photovekris”  είναι ένας χώρος μοντέρνος που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Το φωτογραφείο στον εμπορικό δρόμο της Θουκυδίδου, στον Άλιμο, επεκτάθηκε, ανακαινίστηκε και εκσυγχρονίστηκε εμπλουτίζοντας παράλληλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Η καλαίσθητη διακόσμηση, τα όμορφα χαμόγελα και η ζεστασιά του χώρου σε προδιαθέτουν να μείνεις εκεί, παρατηρώντας τη μεγάλη συλλογή από κορνίζες και φωτογραφίες, μια μικρή πινακοθήκη γεμάτη όμορφες εικόνες και μικρές στιγμές ευτυχίας.

Το “Photovekris”  προσφέρει πληθώρα επιλογών σε όσους θέλουν να εκτυπώσουν τις αγαπημένες τους στιγμές και με αυτές να διακοσμήσουν το σπίτι τους. Ακόμα, δίνεται η επιλογή για εύκολη και γρήγορη εκτύπωση για όσους βγάζουν φωτογραφίες αποκλειστικά και μόνο με το κινητό, καθώς υπάρχουν δύο ειδικά μηχανήματα που εκτελούν την εκτύπωση εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Το κατάστημα διαθέτει επίσης δύο στούντιο, ένα για τις καθημερινές λήψεις, όπως φωτογραφίες ταυτότητας, διαβατηρίου κτλ και ένα δεύτερο στούντιο ειδικά διαμορφωμένο για επαγγελματική φωτογράφηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δυναμικό του “Photovekris” ανήκουν εξαιρετικοί φωτογράφοι που αναλαμβάνουν την φωτογράφηση και την μαγνητοσκόπηση βαφτίσεων και γάμων. Στο χώρο θα βρεις δείγματα της δουλειάς όλων αυτών των ετών, για να πάρεις ωραίες ιδέες και να εμπνευστείς για το δικό σου άλμπουμ!

Το “Photovekris” διαθέτει τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα στην αγορά και ένα από τα πιο παλιά ονόματα στον κλάδο. Την οικογενειακή επιχείρηση  που ξεκίνησε το 1974 ο Αντώνης Βεκρής, συνεχίζουν επάξια τα παιδιά του με συνολικά τέσσερα καταστήματα σε Άλιμο και Άγιο Δημητρίο.

Το νέο, ανακαινισμένο “Photovekris” σας προσκαλεί όλους στα εγκαίνιά του την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 20:00, για να το γνωρίσετε από κοντά!

Πληροφορίες

Photovekris

Θουκυδίδου 29, Άλιμος

Τηλ: 2109815767

E-mail: info3@photovekris.gr

Share