Τη Δευτέρα φτιάχνουμε μαξιλάρακια Pillow Positive για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία διοργανώνει η Coco-Mat Greece στο Μαρούσι, αύριο Δευτέρα, 9 Ιουλίου, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας στο κατάστημα της Coco-Mat στο Μαρούσι οι εθελοντές θα φτιάξουν 500 μαξιλάρια Pillow Positive, τα οποία θα διατεθούν σε ογκολογικά νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα. Τα μαξιλάρια αυτά είναι σε σχήμα καρδιάς φτιαγμένο από φυσικά υλικά. Η δράση Pillow Positive ξεκίνησε το 2001 στις ΗΠΑ με την παροχή μαξιλαριών καρδιάς σε ασθενείς στο πρώτο στάδιο μετά τη χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού. Το σχήμα και τα υλικά του μαξιλαριού χρησιμεύουν, για να απαλυνθεί ο πόνος των ασθενών και να μειωθεί το οίδημα, όταν οι ασθενείς το κρατάνε κάτω από το βραχίονα, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι βελτιώνεται και η ψυχολογία τους.

Το πρόγραμμα Pillow Positive, το οποίο υιοθετήθηκε από την Coco-Mat το 2012, εντάσσεται σε ένα συνολικό πλαίσιο δράσεων για την αρωγή στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξουμε σε αυτές τις γυναίκες-μαχήτριες ότι είμαστε δίπλα τους και τις στηρίζουμε, ώστε να βγουν νικήτριες στο σκληρό αγώνα που δίνουν;

Πληροφορίες

Pillow Positive

Coco-Mat Greece

Κηφισίας 193, Μαρούσι

Δευτέρα, 9 Ιουλίου, 18:00-21:00

ELianou@coco-mat.com